4 поради з вибору жіночої сумки

Сумка - це один з найважливіших аксесуарів, без якого не зможе обійтися сучасна леді. Вона може бути маленькою чи великою, спортивною або класичною, яскравою або однотонною. У будь-якому випадку вона супроводжує вас по життю і дозволяє завжди мати під рукою все найнеобхідніше. При правильному виборі вона не тільки стане прекрасним доповненням до образу, але і зробить ваше повсякденне життя більш комфортним. Вона приверне увагу представників протилежної статі і викличе заздрість у дівчат. При неправильному виборі сумки вона здатна зіпсувати враження про вас. Для того, щоб залишатися чарівною і чудово виглядати, потрібно правильно підібрати її до свого образу.

4 важливих правила, яких потрібно дотримуватися при виборі сумки

Перше - не варто сильно урізати себе в бюджеті

Дешеві сумки в основному не славляться високою якістю, але існують винятки. Перше враження оточуючих про вас складається з вашої зовнішності. На неї впливає не тільки одяг, але і всілякі аксесуари, серед яких перше місце займає сумочка. Звідси випливає приказка "Вартість сумки повинна бути вищою, ніж весь вміст в ній".

жіноча сумка з ремінцем

Друге - правильний вибір форми і розміру

Особливу увагу при виборі потрібно приділяти формі і розміру виробу. Жіноча сумочка повинна бути не тільки красивою, але і практичною. У неї має легко залазити все потрібне вам з можливістю сортування по відділах. Ви будете класти все, що може стати в нагоді протягом дня - від губної помади до змінного взуття. При цьому вона не повинна бути занадто великою і грубою в формі. В такому випадку ви можете зіпсувати свій зовнішній образ і втратите жіночність.

Третє - якісний аксесуар повинен бути зручним

У продажу представлено величезне різноманіття моделей, серед яких варто виділити клатч, повсякденну сумку, ридикюль, класичну, пляжну, ранець і багато інших варіацій. У кожної з них є як свої переваги, так і недоліки, що слід враховувати перед покупкою. Кращим рішенням буде взяти сумку в руки і надіти її через плече. Так ви будете точно знати, наскільки добре вона поєднується з вашим образом і чи буде зручною при повсякденному використанні. Розмір сумки слід підбирати виходячи з вашої фігури. Дамам з пишним статурою варто віддати перевагу великим сумкам. Компактні рішення змусять здаватися об'ємну фігуру більше, ніж є насправді.

Четверте - сезонний фактор

Хутряна сумка - не найкращий вибір в спекотну літню погоду. Але це зовсім не означає, що в кінці зими не варто робити таке придбання. Швидше навпаки, під кінець сезону на неї будуть діяти хороші знижки, а значить ви зможете заощадити на свою покупку. Сумок має бути багато, щоб ви могли підібрати їх під свій поточний стиль, настрій і погоду за вікном. Тоді вони прослужать довго, допоможуть створити безліч розкішних образів і зроблять ваше життя комфортнішим.

14.07.2020 23:34:32
0
903