4 трендові сумки, які ніколи не виходять із моди

Жіноча сумочка – це цілий світ. Не дарма ж чоловіки жартують, кажучи, що за бажання дівчина може і свого хлопця запакувати в улюблений аксесуар. Дівчата точно розуміють, що сумочка – це місце, де знайдеться все: від косметички з ключами до змінного одягу (міні гардероб) з пляшечкою для дитини, при цьому аксесуар ніяк не змінить форму або розміри.

Але є 4 види сумок, які незмінно займають лідируючі позиції серед популярних моделей уже який рік поспіль. Саме про них сьогодні й йтиметься.

Сумки BIRKIN, у тому числі й аналоги

Цей вигляд жіночого аксесуара має відому передісторію свого існування. Тільки не кожна молода леді обізнана з деталями створення даного дизайну.

Історія бере початок ще з 1983 року, коли актрисі Джейн Біркін пощастило опинитися в одному літаку поряд із главою будинку мод HERMES – Жаном-Луї Дюма. Під час цікавої розмови між двома зірками в актриси впав її гаманець. Звичайно ж, жінка сильно засмутилася і розповіла модельєру головну проблему своєї дорожньої папки, яка навіть не могла вмістити всі потрібні документи.

Це одкровення настільки зворушило Дюма, що він тут же прикинув на серветці зразковий дизайн шкіряної дамської сумки, в яку може поміститися абсолютно все. Через деякий час вони знову зустрілися, але тільки в майстерні маестро, де Джейн змогла побачити свою мрію насправді.

З того часу сумки BIRKIN займають почесне місце на полицях вбиральні у сучасних леді і навіть селебріті. Не приховуватимемо той факт, що у Вікторії Бекхем удома зберігатиметься своя міні-колекція даних аксесуарів, яка налічує понад 100 екземплярів.

Рюкзаки для міста

Що може бути зручнішим та місткішим за невеликий рюкзачок? Там можна помістити абсолютно все – від зошитів з конспектами та невеликих покупок до пляшечки води у боковій кишені. А найголовніше – руки завжди вільні і спина не так сильно втомлюється.

Але є і «мінус», яким усі шахраї та злодії у громадському транспорті не проти скористатися – легко можна дістати весь вміст без відома власниці. Тому ми рекомендуємо знімати жіночу сумочку перед тим, як заходити в автобус, маршрутку, трамвай або тролейбус і тримати його попереду себе.

трендові сумки

Сумки в стилі кросбоді

Це невеликі жіночі аксесуари, які можна поєднувати з будь-якими образами. А найголовніше – у них можна помістити тільки найважливіше: смартфон, деякі документи, ключі від будинку чи квартири, косметику, щоб припудрити носик, тощо.

Клатч у стилі кежуал

Якщо ви не «фанате» від кроссбоді, скористайтеся іншим елегантним аксесуаром – клатчем у стилі кежуал. Він точно підійде для будь-якої події – від ділової зустрічі та романтичної прогулянки до звичайного виходу до міста. Тим більше, сучасні дизайни даної сумочки вже встигли зацінити не тільки вершки суспільства, а й найзатятіші модниці.

Де придбати якісну сумку?

Якщо ви задалися питанням про місце придбання нового дамського аксесуара, радимо не витрачати сили та час на походи по магазинах, а скоріше заходити до нашого інтернет-магазину KSENIA. У нас ви знайдете широкий асортимент сумок на будь-який смак та колір. Крім того, наші ціни вас точно здивують, а європейське обслуговування не залишить байдужим.

16.08.2022 21:58:15
0
584