Які аксесуари варто носити восени 2022?

Основні поради експертів

Холодний осінній сезон набирає повної сили свою силу. Все частіше можна помітити на деревах золоте листя,   а підбадьорлива прохолода ранкового повітря змушує прокинутися навіть найзапекліших сонь. Щоб не замерзнути в холодну пору, модниці змінюють свій гардероб і, відповідно, аксесуари. Адже мода не стоїть на місці, а елегантність та витонченість жіночої натури може підкреслити не лише модне пальто із чобітками, а й сама жіноча сумочка. Саме про стильні рішення цього сезону, які можуть стати особливою підкреслюючою "родзинкою" ми поговоримо нижче.

Сумочки з хутра

Що може бути миловиднішим за сумочку, яку зробили штучне хутро? Вона справді привертає погляди у прохолодну пору осіннього сезону. Топові дизайнери підтримали дані тренд, оскільки саме з подібними аксесуарами можна було помітити моделей на подіумі під час модних показів. Швидше за все, вони вважали, що осінь буде теплою, і тому запропонували цей стиль аксесуарів своїм колекціям. Адже що може асоціюватися краще з комфортом та затишком, ніж м'яке та пухнасте хутро.

Якщо вам до вподоби даний стиль, Ви можете підібрати для себе жіночий аксесуар з різним хутром і різного формату. Наприклад, невеликі сумочки зі вставками зі штучного хутра або декор самого аксесуара у вигляді смужок або окантовки.

Також дизайнери рекомендують створювати total look. Що мається на увазі? Створіть свій образ в єдиному стилі - досить одягнути шубу або кожушок, які виготовлені з екомеха. Але важливо, щоб Паша верхній одяг та улюблений аксесуар були в єдиному кольорі.

Поясна сумка

Цею моделлю аксесуарів вже нікого не здивуєш. Але дизайнери й надалі підтримують цей тренд. Їх часто можна помітити в колекціях відомих топових кутюр'є, які все ж таки внесли невеликі редагування в дизайн.

Якщо ж ви цікавитеся трендовими новинками цього сезону, хто вам варто звернути увагу на яскраву кольорову гаму аксесуарів, стьобаний зовнішній вигляд, а також сумочки, які поєднуються з тоном вашого образу. Не варто також забувати про поясні сумочки, які мають у своєму дизайні металеві елементи.

аксесуари осінь 2022

На особливу увагу заслуговують і поясні сумки, які одягаються через плече або шию. Вони комфортно розташуються на вашому тілі і вдало поєднуються з вашим чином та гардеробом. Якщо вам такий формат не підходить, зверніть увагу на сумку-підвіску, яка одягається на пояс.

Стьоганий дизайн сумки

Стігані сумки не виходять із моди. Так модницям варто доглянути для себе аксесуари з ромбиками, смужками, об'ємними квадратиками або в техніці капітоні, яка стала новинкою цього сезону. Яскравий колір аксесуара однозначно приверне увагу повз людей, що проходять вас, і виділить вас з натовпу сірої маси. Достатньо правильно скомбінувати осінній гардероб із новою сумочкою. Для цього достатньо підібрати для себе джинси, об'ємний светр, кросівки чи зручні черевики.

Анімалістичний принт

Цей тренд і далі продовжує тримати свої топові позиції. Особливо актуальним став принт «зебри», який дизайнери гідно оцінили. Наразі вони рекомендують звертати увагу на жіночі аксесуари з подібним забарвленням. Крім того, до моди увійшли сумочки, які також декоровані декоративним хутром у чорно-білих тонах.

Яскрава кольорова гама

З урахуванням того, що осінь - це яскрава та барвиста пора, аксесуари у подібній кольоровій гамі доповнять будь-який осінній образ.

Де придбати якісну жіночу сумочку?

Для того, щоб придбати нову жіночу сумочку, яка буде трендовою в період осені 2022, вам варто звернутися в інтернет-магазин KSENIA. Тут ви знайдете великий вибір якісних аксесуарів на будь-який смак. Достатньо зробити замовлення та оплатити його зручним для вас способом.

08.10.2022 22:14:11
0
532