Актуальні моделі жіночих сумок нового сезону

Нові тенденції майбутнього сезону: найбільш яскраві фарби, досить суворі моделі всім звичної класики, мініатюрні сумочки (клатчі), велика кількість ювелірних прикрас, сумки-баули, використання натуральних хутра і шкіри, сумки, виконані за допомогою плетіння та в'язання, мотиви Азії і Африки.

Коли у жінок питають: «А навіщо вам кілька сумок?», вони, як правило, губляться і не знають, що відповісти. Насправді ж це насправді жінці необхідно. Використання декількох стилів в одязі обумовлює необхідність наявності аксесуарів різного плану. Найбільш відомі світові дизайнери в своїх колекціях використовують велику різноманітність жіночих сумочок абсолютно різних кольорів, розмірів і форм.

Пропусти яскравість вперед

Зараз все більше модних будинків прагнуть використовувати яскраві фарби в своїх колекціях. Іншим квітам віддали роль оттеняющих елементів, але лідируюче місце зайняли лише насичені і соковиті тони. Не став винятком і майбутній осінньо-зимовий сезон. Велика кількість стилів, дивують поєднання матеріалів і кольорів, впровадження в свої колекції літніх кольорів, квіткових принтів додасть оптимізму і зарядить гарним настроєм володарку цих речей. Однак, якщо жінку не приваблюють веселі кольори, вона може використовувати інші модні в цьому сезоні тони: синій, теракотовий, помаранчевий. Варто відзначити, що всі ці кольори також дуже яскраві, соковиті і насичені. В одязі та аксесуарах класичного стилю залишаються усіма улюблені бежевий, чорний, червоний і коричневий.

Улюблена класика

Не так давно, але дуже швидко і ефектно воскресли строгі портфелі. Це сталося, завдяки новому віянню, зверненого до вінтажних елементів: сумкам прямокутної форми, мінімалізму в декоративних деталях і підвищеної уваги до однотонності. Сумки подібних моделей прекрасно підходять працюючим жінкам, успішним студенткам, жінкам, для яких на перше місце постає кар'єра. Об'ємні валізки і саквояжі на двох невеликих річках зараз найбільш популярні.

Найпридатніші сюди аксесуари & ndash; це металеві засувки і блискавки. Велика увага приділяється мінімалізму. Такий стиль найкраще підходить до офісних костюмах або повсякденному одязі для прогулянок. Дуже важливим є те, що такі сумки будуть актуальні протягом всього року, і можна не замислюватися про доречність їх використання.

«Не хочу бути сірою мишею, хочу новизни і екстравагантності»

Для дівчат і жінок, які хочуть виділятися з натовпу, виглядати оригінально, будуть представлені на вибір різні ювелірні прикраси. Чим більше на сумочках буде використано перлів, принтів, гіпюру, мережив, тим краще, тим приємніше їх буде носити. Прекрасним варіантом для вечірньої прогулянки або заходу буде клатч з обробкою золотими елементами, а для роботи в офісі любителькам екстравагантного підійдуть моделі, виконані зі шкіри рептилій.

У прийдешньому сезоні будуть користуватися популярністю маленькі сумочки, які можна буде носити на зап'ясті. Для енергійних і активних дівчат маленька сумочка лише для найнеобхіднішого буде прекрасним варіантом.

Актуальні моделі жіночих сумок 2021

Зручно, практично, відмінно

Без чого не може обійтися жінка в повсякденному житті? Дійсно, без сумки-баули. Це величезні мішки з використанням шнурівки або бочонки з закругленими кутами. Головна перевага & ndash; це місткість. Можна покласти все необхідне і не тільки, а ще й місце залишиться. В осінньо-зимовому сезоні зроблений акцент на короткі ручки і округлі форми.

Сумки-циліндри можуть бути абсолютно різного розміру: гаманці або масивні моделі. На свій смак виріб знайде будь-яка модниця. Також популярні довгі плоскі сумки, які можуть трансформуватися в клатч. Все це говорить про те, що дизайнери прагнуть максимально збільшити комфорт їх власниці.

На протязі не одного сезону популярний і сафарі-стиль. Він добре гармонує з мотивами Африки і Азії, візерунками в стилі анімалістики і принтами.

Багато і розкішно

Натуральна шкіра була, є і буде основним матеріалом для виготовлення дамських сумочок. Шкіра рептилій використовується як для візерунків, так і в якості основного матеріалу. Ефектні лаковані сумки & ndash; вони привертають увагу, так само як і виконані в яскравих кольорах. Але блискуча шкіра органічно вписується і в стримані екземпляри. Шикарно виглядають поєднання великих каменів з різними хутром (соболь, шиншила, лисиця). Дуже маленька сумочка з хутра допоможе зробити ваш наряд дорогим і респектабельним.

В якості декоративних вставок можна використовувати шматочки замші. Такі моделі не будуть дорогими, але не втратять багатства зовнішнього вигляду.

Плетіння і в'язання

В'язані бабусині сумки в прийдешньому сезоні набувають актуальності. Тут повинні бути чудові малюнки, цікаві візерунки. Виконуються такі сумки з ниток різних фактур. Моделі, виконані технікою плетіння, добре виглядають з накидками з напівпрозорих тканин, багатошаровими нарядами. Використовуючи яскраву вишивку на звичайному повсякденному сумці, роблять її святковою.

13.01.2021 23:43:23
0
714