Безпрограшні подарунки для жінок. 5 варіантів

Ключом до серця жінки може стати дуже нестандартний подарунок у найнесподіваніший момент, у непередбачуваному місці. Але, навіть тривіальні подарунки можна зробити так, що це торкнеться всіх струн душі вашої «другої половинки» і зробить її хоч на мить абсолютно щасливою.

  • Насамперед, варто нагадати собі, що жінка робить подарунки, виходячи з того, що вона, як правило, знає потреби близьких їй людей. Вона хоче зробити їх заспокоєними та задоволеними. І тому вона використовує зовсім інший підхід, який можна запозичити і чоловікам.
  • Багато «представників сильної статі» іноді плутають «завоювання серця» жінки з покупкою її прихильності. Вони думають, що сума готівки, яку вони подають замість подарунка, досить красномовно передає силу їхніх почуттів і серйозність їх намірів.
  • Звичайно, «правда життя» знаходиться десь там, посередині. Якщо ваш грошовий подарунок супроводжується конкретною пропозицією для жінки вибрати річ, що їй сподобалася, то це цілком прийнятно. Тут робиться акцент на її неповторний смак, який, безсумнівно, кращий за ваш.
  • Але, за «ті ж» Гроші можна дійсно знайти неймовірні та унікальні речі – рідкісні, красиві, які подарують коханій половинці незабутні емоції та почуття. Ось такі емоційні моменти залишаться у її пам'яті на довгі часи. Ексклюзивність таких подарунків дасть їй почуття власної неповторності в очах її чоловіка.
  • Вона хоче дивуватися та захоплюватися. Вона мріє, щоб коханий чоловік сам показав їй, що бачить її саме такою, якою вона є «насправді». Підтвердив їй, що знає її слабкості. Пам'ятає, що вона любить чорний шоколад, а чи не молочний. І те, що вона віддає перевагу шоколаду з 70% «какао-бобів».
  • Добре б дізнатися про її улюблених авторів книг або героїв «дорогих її серцю» серіалів. Обов'язково пам'ятати, що вона любить фіалки, а чи не троянди. І те, що вона потай хоче спробувати стати жіночнішою і потрапити в дорогий «спа-салон» або косметичний кабінет, де існує попередній запис на півроку вперед.

Отже, наступні ідеї «подарунків в останню хвилину» можуть звучати тривіально, але вищезазначене було необхідно нам, щоб усвідомити "тонкий момент" того, що якщо ви вкладаєте у свій подарунок розуміння та почуття, то це може бути справді незабутня подія для вашої коханої жінки.

Поезія

Напишіть самі (якщо вмієте) або замовте у професіоналів кілька чотиривіршів, з урахуванням якостей, притаманних тільки вашій жінці. У будь-якому випадку «сонети Шекспіра» завжди зроблять цю роботу за вас, а невелика листівка з її улюбленим віршем, безсумнівно, зробить подарунок ще особливішим. Вона обов'язково захопиться та оцінить таку вашу увагу до неї.

Шоколад

Нехай він буде неодмінно тим, який вона любить, інакше це не матиме жодного сенсу. Вона віддає перевагу кокосовому горіху, родзинкам, полуниці або тонким молочним смакам? Замовте цукерки ручної роботи або підберіть за допомогою консультанта шоколадну плитку з «її» смаками та вкладіть в упаковку серцеву, любовну записку. Ефект несподіванки їй забезпечений.

Вино

«Банальна ідея», - це зрозуміло. Але! Щоб отримати ефект, він має бути надзвичайно представлений. Ви зустріли її після роботи та разом прийшли додому. Уявіть, що вона раптом «випадково» знаходить у своїй дамській сумочці пляшку її улюбленого вино (яку ви непомітно підклали їй, поки вона переодягалася), а ви наступного моменту дістаєте зі своєї робочої сумки сумки келихи та штопор. Її здивування «не змусить себе чекати».

Квіти

Гарний букет - друга найстандартніша річ для подарунків. Мабуть, немає жінки, котра зовсім не любить квіти. Але подумайте, хіба прикрашена гірляндами або екстравагантними намистами (як приємний бонус) квітка в горщику залишить її байдужою? До речі, варто ще пам'ятати і про те, що у квітів є власна «символьна мова». Зверніться до фахівців, щоб підібрали потрібний сенс. Дарувати квітка жінці – все одно, що говорити абсолютно новою мовою.

Листівка або фотографія з унікальними побажаннями або мелодією

Але, знову ж таки, це має бути не зовсім традиційно. Згадайте її улюблені фрази, висловлювання «великих людей», які вона часто згадує, рядки з її улюблених пісень чи кінофільмів. Зробіть «колаж» саме для неї з вашими фото та картинками, що навівають приємні спогади. Замовте, якщо не вмієте самі, таку унікальну листівку із супроводом улюбленої мелодії вашої супутниці життя.

Ніхто не може порадити вам точно, який подарунок може зачарувати серце вашої коханої жінки, змусити її очі світитися захопленням або дитячим « здивуванням того, що відбувається з нею «чарівництва моменту». Просто важливо добре знати «свою» кохану та неповторну жінку.

05.02.2022 21:37:09
0
630