Чим доповнити повсякденний жіночий гардероб?

Стиль casual (англ. — повсякденний) цінують і зрілі жінки, і школярки, оскільки він поєднує в собі універсальність, вишуканість і функціональність. Правильно підібрані комплекти повсякденного одягу можна використовувати для роботи, навчання, важливих урочистостей і заходів. З цієї статті ви дізнаєтеся, як доповнити свій гардероб предметами цього позачасового стилю.

Якщо ви хочете, щоб в гардеробі з'явилися речі стилю casual, подбайте про декілька важливих елементів (вони ляжуть в основу): черевики, кросівки, елегантний одяг, а також кілька зручних речей і аксесуарів, які ви зможете носити кожен день.

Елегантність для спорту, офісу і прогулянок

Casual — сміливе поєднання стилів жіночого одягу, тому обов'язково купите елегантний приталений блейзер або кардіган, просте чорне плаття і спідницю, білу сорочку, спортивний комплект, джинси, толстовки, топи або сорочки поло з короткими рукавами, вільні светри. Як поєднувати перераховані вище набори? Не бійтеся експериментувати, вибирайте сміливі поєднання, наприклад: топ з піджаком або сорочку з джинсами.

Чим доповнити повсякденний жіночий гардероб

Повсякденне дозволяє підібрати одяг відповідно до потреб, щоб відчувати себе в ній стильно і, перш за все, невимушено, незалежно від того, йдете ви на роботу або на день народження своєї тітки. Жіночий повсякденний гардероб повинен включати і верхній одяг: довге класичне вовняне або стьобана пальто і шкіряну куртку для осінніх або весняних вечорів.

Аксесуари в стилі casual

Хочете створити оригінальний повсякденний образ? Не забувайте і про аксесуари — елегантну міську сумку через плече, зручну молодіжну сумку-портфель і клатч в відтінках бежевого, рожевого, білого, темно-синього, графітового або сірого, рідше коричневого або чорного. Якщо вам подобається спортивний стиль, надіньте бейсболку, а якщо ви віддаєте перевагу класиці, виберіть класичний берет або капелюх.

Жіноче взуття також є важливим аксесуаром, ви повинні адаптувати її до сезону і обставинам. Для прохолодною осінньої прогулянки обов'язково знадобляться шкіряні або замшеві туфлі на високих підборах або танкетці, які відмінно поєднуються з джинсами і вовняним пальто, а в більш теплі літні місяці незамінні легкі повітряні балетки, спортивне взуття, кросівки та еспадрільї.

05.06.2021 14:02:32
0
761