Дамська сумочка: повна бойова готовність

Цей аксесуар - один з найпомітніших, адже він постійно на виду, і тому пані приділяють дуже багато уваги його зовнішньому вигляду і дуже прискіпливо підбирають його до всього іншого гардеробу. Але це - що стосується, так би мовити, зовнішнього. Однак є ще й внутрішній зміст. Так що ж повинно бути в дамській сумочці крім ключів від будинку та гаманця?

Психологи говорять про те, що як розміри, так і вміст сумки майже на 100 відсотків розкриє саму суть дами. Але у цього компактного сховища є і ще одне завдання: залишатися паличкою-виручалочкою в будь-якій ситуації.

Напевно багато хто стикався з тим фактом, що практично в кожному колективі є жінка, до якої звертаються всі інші в найнесподіваніших ПП. Поїхала стрілка на капроні, зламався ніготь, відлетіла гудзик в потаємному місці, стерлася одна & laquo; стрілка & raquo ;, зіпсувавши макіяж - що б не трапилося - у такий запасливий леді завжди є підручний засіб. І оточуючі мимоволі, захоплюючись, вигукують: & laquo; Ти прямо універмаг ходячий! & Raquo ;. Тим часом, така жінка ходить на роботу з точно такою ж сумочкою, як і інші. У чому ж секрет? Вона знає, як правильно її заповнити.

Дамська сумочка

Слід не рідше одного-двох разів на тиждень проводити ревізію вмісту свого ридикюля (або баула). Якщо ж ви робите це набагато рідше, то напевно кожен раз дивуєшся тому, скільки всякого непотрібного мотлоху збирається і на дні, і в кишенях. Однак крім ключів і гаманця своє місце в сумочці повинні міцно зайняти ще кілька мініатюрних, практично нічого не важать, але дуже потрібних речей. Флакончик лаку для нігтів: універсальний, оскільки допоможе і підправити сколений манікюр, і закріпить поїхати стрілку до тих пір, поки вам не вдасться замінити колготки.

Влітку за допомогою крапельки лаку можна ще й закріпити мініатюрні шурупчики на дужках сонячних окулярів, які мають неприємну звичку розбовтуватися. Пилка для нігтів: краще, якщо їх буде дві - для себе і для забудькуватих подруг, оскільки питання гігієни ще ніхто не відміняв. У продажу є найрізноманітніші за розмірами, тому можете вдома мати & laquo; нормальну & raquo; - стандартну пилку, а в сумочку укласти міні-варіанти.

Кілька штук ватних паличок в поліетиленовій упаковці практично невагомі і майже непомітні в глибинах сумки, але в них виникає потреба в самих різних ситуаціях. Просто не забувайте поповнювати їх запас час від часу. Блокнот і ручка: записна книжечка не обов'язково повинна бути значних розмірів, цілком підійде та, що із сірникову коробку. Звичка вбивати всі дані в мобільник може підвести - техніка є техніка, а блокнотик завжди при вас.

Мініатюрний швейний набір теж можна купити в будь-якому магазині: досить двох катушечек - з білими і чорними нитками, однією голки і міні-ножиць. Спеціальний олівець, який зупиняє кров, теж є в будь-якій аптеці. Він компактний і ніколи не проллється. І, якщо вже говорити про аптеку, то слід запастися також якимось універсальним болезаспокійливу.

Власне, це базовий набір. До нього у кожної жінки є свої доповнення. Просто треба постаратися, щоб все це мало своє місце у вашій сумочці, стежити за терміном придатності лікарських засобів і не допускати захаращення. І тоді ніяка випадковість не застане вас зненацька.

11.09.2021 14:36:23
0
797