Як правильно носити жіночу сумку - правила для сучасної дівчини

Жіноча сумочка - це вірна помічниця будь-якої жінки і невід’ємна деталь її образу. Різноманіття моделей і варіантів дизайну цих аксесуарів дозволяє жінкам експериментувати і складати з сумочками різні образи. При виборі сумок важливо дотримуватися деяких правил етикету, які дозволять правильно підбирати ці аксесуари до різних стилів і образів, а також правильно носити їх.

Перш за все, слід правильно підбирати моделі сумок до різних заходів. Так, для подорожей використовують об’ємні сумки: дорожні, валізи, саквояжі, інше. Для повсякденного носіння і прогулянок підходять тоут, месенджери або рюкзаки міські, а також сумки-хобо, поясні сумки та ін. В якості ділових варіантів використовують каркасні сумки середніх розмірів, портфелі, клатчі-папки, кейси. Для вечірніх виходів використовують тільки невеликі сумочки - клатчі, мінодьєри, сумки-футляри, інше.

Етикет носіння шкіряної жіночої сумки

Підбирайте ретельно сумку до вбрання, взуття та інших аксесуарів образу. Необов'язково добиватися поєднання тон-в-тон – набагато цікавіше виглядають комбінації контрастних кольорів і різних відтінків в межах одного кольору. Правильно підібравши сумку до ансамблю, ви можете зробити її гармонійним доповненням образу або його ефектним акцентом.

Не носіть сумки одного і того ж кольору і фактури влітку і взимку. Для жаркої пори року підходять яскраві і світлі аксесуари з легких матеріалів - соломки, тканини, пластика. А в зимовий час більш доречні замшеві і шкіряні сумки стриманих темних тонів.

Вибір сумочки залежить і від віку жінки. Якщо дівчатка-підлітки можуть дозволити собі будь-які епатажні фасони і варіанти дизайну в сумках, то зрілим дамам слід звернути увагу на більш стримані аксесуари в класичному стилі. Повірте, яскравий міні-рюкзачок жіночий або сумка в байкерському стилі з заклепками на жінці елегантного віку буде виглядати безглуздо.

Недарма сумочку називають берегинею жіночих секретів: її вміст має бути прихованим від сторонніх очей. Тому в громадських місцях не варто викладати всі жіночі дрібниці з сумочки в пошуках потрібної речі. Використовуйте косметички і органайзери для дрібниць, щоб при необхідності швидко знайти необхідну річ.

Чоловік, який несе дамську сумочку, виглядає смішно. Свою сумку жінка повинна нести сама, навіть якщо «дрібниць» в ній занадто багато. Це в рівній мірі стосується і повсякденних, і вечірніх сумочок.

Куди подіти сумочку в кафе або кінотеатрі? Невелику сумочку без ремінця або клатч можна покласти на кут стола в ресторані. Сумки крос-боді потрібно повісити на спеціальний гачок збоку столика або на спинку стільця. В кінотеатрі сумочку можна поставити поруч з собою на крісло або повісити на ручку, гачок. На колінах сумку розташовувати не прийнято. Для походів в кіно, театр або кафе краще використовувати невеликі аксесуари, які не займають багато місця.

Як правильно носити жіночу сумку

Сумка ділової леді повинна підкреслювати її цілеспрямованість і респектабельність, тому моделі з фантазійним декором і строкаті кольорові сумки для ділового стилю не підходять. На робочому місці сумку розташовувати необхідно в спеціальній шафці, на полиці або на спинці стільця. У будь-якому випадку на підлогу сумку ставити не можна.

Не використовуйте в якості сумок поліетиленові або паперові пакети - вони потрібні лише для того, щоб донести покупки з магазину до будинку. Як доповнення образу подібні «аксесуари» будуть виглядати безглуздо.

Правила носіння сумок допоможуть вам безпомилково вибирати сумки до різних образів і завжди виглядати стильно й елегантно.

20.01.2020 13:30:03
0
2715