Цікава історія про клатчі: погляд у минулий та сучасний час

Як ви вважаєте, який жіночий аксесуар вже довгі роки підкорює серця милих дам і є незамінним атрибутом повсякденного життя та сучасної леді? Звичайно, це клатч. Саме він зможе доповнити вечірній, робітничий чи романтичний образ, надаючи йому особливої ​​особливості. Такий маленький, стильний та елегантний аксесуар чудово вміщує в собі найпотрібніше приладдя своєї власниці, а витончений дизайн допоможе підкорити серця навіть затятих скептиків та критиків.

Але як у нашому житті з'явився клатч? Давайте трохи зазирнемо в минуле.

Погляд у минуле

Ні для кого не секрет, що перші клатчі походять від гаманців, які також популярні у сучасному світі. Але їхню першу хвилю популярності можна віднести до після революційного періоду XVIII століття. Тоді всім відомий «редікюль» не можна було помилково залишити вдома, оскільки це вважалося поганим тоном у соціумі.

Саме слово «клатч» до нас прийшло з англійської. Так сумочки-гаманці залишалися популярними до XIX століття і вже могли порадувати стилістикою, яка на той час була наближеною до сучасних варіантів. У них з'явився ремінець, який елегантно опоясував жіноче зап'ястя.

Основною зіркою у світі моди, яка любила клатчі та завжди з ними виходила у світ, була всім відома Коко Шанель. Саме завдяки ній, маленька та витончена сумочка «вийшла з тіні» класичних сумок.

клатч

Наступним, хто підхопив цю модну тенденцію, став Крістіан Діор. Він представив цей жіночий аксесуар у своїй новій колекції, що призводить до дедалі більшої популяризації. Згодом клатч став дуже затребуваним серед молодих дам, а відомі кутюр'є з превеликим задоволенням його вносили у свої колекції, як основну особливість.

Довгий час маленьку сумочку використовували тільки для вечірніх прогулянок. Його також можна носити на світські заходи. Сучасний світ показав, що улюблена жіноча сумочка може підкреслити будь-який жіночий образ. від ділового до романтичного стилю. Клатч чудово прикрасить повсякденний стиль дівчини, а також з ним сміливо можна йти на зустріч із друзями навіть у світлий, а не лише вечірній період дня.

Поради щодо поєднання клатчу з різними стилями одягу

У світі моди завжди існують базові поради щодо поєднання різних видів клатчів з різними стилями одягу. Ми вирішили поділитися з вами:

  • Якщо ви вирішили одягнути одяг, то вам ідеально підкреслить образ клатч-конверт. Пишні спідниці та сукні чудово поєднуються з клатчем у вигляді мішечка. Діловий стиль можна доповнити чорним класичним клатчем;
  • Коктейльна сукня в поєднанні з класичним міні-клатчем створить незвичайний фурор;
  • Одяг із елементами декоративного оздоблення ідеально прикрасить вечірній образ, який чудово доповнить сумочка з маленькими непомітними прикрасами.
  • Для передання вишуканості діловому стилю не варто забувати про шкіряний клатч пастельних або темних.

Де купити клатч?

Клатчі різних видів можна придбати як на базарі, так і в спеціалізованих сучасних магазинах. Але найзручнішим і час ощадним варіантом стане покупка жіночого невеликого аксесуара через Інтернет в нашому інтернет-магазині «Ksenia». Використовуючи лише якісні матеріали, ваша улюблена сумочка служитиме вам не один рік.

Звертаючись в інтернет-магазині «Ксенія» ви отримаєте професійну консультацію від наших спеціалістів з обраного товару. Ми також порадимо вам, з чим можна поєднувати вибраний вами вид клатчу.

Заходьте в інтернет-магазині «Ksenia», і ваш образ буде досконалий!

03.04.2022 13:54:53
0
726