З вами все гаразд? або як жіноча сумка може зашкодити здоров'ю?

Щоранку у дівчат починається приблизно однаково. Для когось це вже цілий ритуал, який включає збір жіночої сумочки. Не важливо, чи збирається леді на зустріч чи прогулянку, на навчання чи роботу, найчастіше ридикюль стає переповненим, що призводить до неприємних наслідків. Але що справді може вплинути на стан здоров'я? Буде Чи є причина тільки в сумочці? Про це ми поговоримо нижче.

Незручний фасон сумки

Чи знайомий вам вираз: «Краса вимагає жертв?» Але чи варте воно того? Керуючись тільки красою та модністю жіночого аксесуара, практично кожна представниця прекрасної половини людства вибирає собі незручну сумку. При щоденному носіння незручність і дискомфорт можуть перерости в біль у спині та шиї.

сумка

Експерти рекомендують при покупці нового ридикюля визначитися із зручним фасоном. Важливо звернути увагу на довжину ручки, яка була б вам комфортна, тому що при Перевантаженість ридикюля створюватиметься тиск на руки, плечі, шию і саму спину. Також не рекомендується носити аксесуар лише в одній руці або на одному плечі. Їх потрібно чергувати у тому, щоб тиск, створюване при носінні, поступово розподілялося по всьому тілу.

Забруднення

Ми завжди стежимо за чистотою верхнього одягу, оскільки це питання гігієни та здоров'я. Але що ж щодо жіночих сумочок? Адже вони бувають всюди – від роботи та походу магазинами до «виходу» у світ» на різні заходи.

Часто питання закривається протиранням ридикюля звичайною вологою серветкою. Але Чи достатньо цього? Насправді ні. Мікрочастинки бруду, забиті в пори та шви сумки, можуть переносити у собі хвороботворні мікроорганізми, які можуть вплинути на стан здоров'я.

Експертна думка з цього приводу полягає в тому, що кожен вид сумки потрібний періодично чистити спеціальними щітками та засобами, які не мають у своєму складі хлору. Крім того, деякі види сумок можна прати в пральних машинках. Для цього варто звертати увагу на етикетку при покупці ридикюлю. Ще один немало важливий порада – у сумочок має бути своє місце у шафі. Не варто їх розкидати по всьому будинку, особливо залишаючи на столах, стільцях, диванах, ліжках та на підлозі, адже так ви сприяєте поширення бактерій.

Злоща сумка через плече

Сумка через плече користується особливою популярністю у молодих леді, оскільки вона зручна і робить рухи тіла більш вільними. Але статистика та британські дослідження свідчать і про прихованій стороні цього типу сумок. Саме цей фасон може викликати непереборний біль. у хребті, і навіть його викривлення (сколіоз).

Для того, щоб не зіткнутися в житті з подібним впливом улюбленого аксесуару, варто купувати сумки через плече з широким та товстим ремінцем. По-перше, він не буде врізатися в шкіру, що найчастіше призводить до хворобливих відчуттів. По-друге, якщо у вас вже є невелике викривлення хребта, дана проблема не погіршуватиметься.

Де купити жіночі сумки?

Якщо ви хочете купити якісну жіночу сумку без шкоди для свого здоров'я та організму, радимо зайти до нашого інтернет-магазину «Ksenia». Тут ви знайдете широкий вибір фасонів, відтінків та стилів улюблених аксесуарів на будь-який смак. Крім того, ви отримаєте висококваліфіковану консультацію від наших менеджерів, яка допоможе правильно підібрати новий аксесуар з урахуванням усіх переваг. Достатньо зробити замовлення в один клік і отримати його у вказаному вами відділенні пошти.

02.04.2023 12:26:50
0
509