Як грамотно підійти до вибору жіночої сумки

Жіноча сумка - це не тільки аксесуар. Для прекрасної панночки вона є кращою подружкою, навіть можна сказати відображенням її душі. І часто багато представниць прекрасної статі недооцінюють даний дуже важливий аксесуар. Звичайно, немає нічого поганого, якщо у вашому гардеробі не одна, і навіть не дві сумки. Однак питання стоїть не в кількості, а як грамотно підійти до вибору сумки.

ТОП-5 порад від професіоналів

Як грамотно підійти до вибору сумки

Ось кілька рекомендацій від справжніх професіоналів своєї справи, на що передусім треба закцентувати увагу при виборі жіночої сумки:

  • Колірна палітра. Не вірте твердженням, що універсальна сумочка - це чорна. Все виглядає зовсім інакше. Наприклад, якщо це літній період, тоді відразу забудьте про сумку чорного кольору, оскільки вона візуально буде обтяжувати ваш look. Та й з легкими образами зовсім не стане гармоніювати. І минув той час, коли милі панянки підбирали собі даний аксесуар в тон взуттю. Якщо ваше взуття яскравого відтінку, то підбирати сумку в аналогічній палітрі в принципі вважається поганим тоном. Ідеальні відтінки - сіро-сині, бежеві, сіро-коричневі. Можна вибирати сумку і насиченої кольорової палітри в разі грамотно підібраного гардеробу. А ще варто пам'ятати і про маленькі жіночі "фішки" - комбінувати сумку з хустками або навісними прикрасами.
  • Форма сумки. Ніхто не говорить про те, що у даного аксесуара повинен бути жорсткий каркас. Можна надавати перевагу сумкам, виконаним з щільної шкіри. Важливе значення має те, що, коли ви поставите сумку, вона не повинна втратити форму і падати. Авоськи, виконані з м'якої шкіри - неймовірно зручні і їх можна брати на відпочинок.
  • Відповідно особливостям фігури. Неправильно підібравши сумку, ви зіпсуєте свій лук. Мініатюрним дівчатам бажано зупинитися на маленьких сумочках. А ось дамам з формами від таких сумок варто відмовитися, оскільки вони тільки збільшують фігуру. Так що, якщо ви панночка "plus size", тоді віддавайте перевагу сумкам середнього розміру. Додатково при виборі цього аксесуару необхідно враховувати особливості вашої фігури. Якщо мова йде про тип - перевернутий трикутник, тоді відмовтеся від сумок у формі перевернутих трапецій, а зупиняйтеся на трапецієподібних сумках, світлих відтінків. Якщо тип фігури "прямокутник", тоді варто зупинитися на об'ємних моделях світлих тонів. Дівчатам з фігурою "груша" варто надавати перевагу прямокутним сумкам з чіткими формами. Для типу фігури "яблуко" підійдуть сумки пропорційні по вазі і росту, а також геометричних форм. А ось представниці прекрасної статі з фігурою "пісочний годинник" можуть вибирати сумки майже будь-яких форм.
  • Призначення. Неякісний аксесуар відразу видасть себе на фурнітурі, неакуратної строчки і багато чому іншому. Найкраще купити одну сумку, але хорошої якості. Адже питання стоїть не тільки в ціні, а в вашій самооцінці.

Як бачите, все досить просто.

Резюмуємо

Вийти з дому без сумки всеодно, що забути надіти взуття. Адже в даному аксесуарі приховане все ваше життя. Тому дотримуйтеся перерахованих вище порад і ваш образ буде просто неперевершений.

01.11.2020 15:26:59
0
997