Як підібрати сумку до взуття

Ще зовсім недавно поняття мода було зовсім простим. Як правило, сумка і взуття були класичного кольору і всі модниці намагалися дотримуватися такого принципу. Зараз ця тенденція вже не така актуальна, як раніше. В рамках даної статті ми більш детально розберемо особливості однотонного і різнобарвного стилю, а також наведемо загальні рекомендації.

Взуття та сумка одного кольору

Це стандартний варіант і більшість дівчат дотримуються цієї позиції, оскільки значно спрощується процес вибору. І дійсно, що може бути простіше чорної сумки і туфель? Багато хто вважає, що це пережитки минулого і такий стиль вибирають дівчата з консервативним настроєм. Однак, це далеко не так. Однотонний стиль прекрасно підійде для тих, хто любить експериментувати з декором, тканинами і епохами. Таким чином можна зробити модний акцент на одязі і образ буде виглядати по-справжньому гармонійно. В даному випадку мова йде про аксесуари нейтральних відтінків. Кольорова надмірність і яскравість тут абсолютно ні до чого.

жіноча сумка світла

Взуття та сумка різного кольору

Таке рішення є досить сміливим і формує свій власний стиль. Комбінуються різні матеріали, кольори і аксесуари в межах одного образу. Професіонали, безсумнівно, схвалюють таку позицію. Тут є прекрасна можливість проявити свою фантазію, не побоявшись висловити настрій таким нестандартним способом. Головне - знання правильного поєднання кольорів.

Загальні рекомендації по вибору

Перед безпосереднім прийняттям рішення про вибір жіночої сумки до взуття необхідно ознайомитися з наступними рекомендаціями від фахівців:

  • До взуття, виробленого зі шкіри рідкісних тварин, бажано вибирати сумку ідентичною кольорової палітри, але з іншого матеріалу. Те ж саме стосується і взуття з малюнками або вишивкою;
  • Якщо взуття яскравого відтінку, то можна купити яскраву сумку, колір якої буде збігатися з елементом на одязі;
  • До взуття класичного кольору бажано придбати відповідну сумку, яка вироблена з іншого матеріалу. Наприклад, вельми елегантно поєднуються чорні замшеві туфлі і чорний гладкий клатч, світлі шкіряні туфлі і сумка з бавовни;
  • Про суміщення виробів з лакової шкіри бажано забути назавжди, оскільки це одна з ознак поганого тону;
  • Класичні кольори взуття універсальні. До них ідеально підходять не тільки чорний/білий, але і будь-який яскравий колір сумки;
  • Якщо взуття прикрашене леопардовим принтом, то сумка повинна бути однотонною, в одному кольорі з наявними на принті. Це може бути чорний, коричневий, синій, кремовий, блакитний відтінок та інші.

Таким чином, сучасна мода може бути різною: як однотонною, так і різноплановою. Кожна сучасна дівчина буде виглядати стильно, модно і красиво при дотриманні рад, описаних в даній статті.

31.07.2020 23:38:30
0
909