Як підібрати сумку до одягу

Витончений, елегантний і стильний жіночий образ притягує увагу і викликає захоплення у людей. Щоб завжди виглядати привабливо, необхідно продумувати кожну, навіть найдрібнішу, деталь наряду. Надзвичайно важливо вдало підібрати дамську сумочку до одягу, щоб створити гарний образ.

Як правило, в гардеробі кожної сучасної жінки присутні кілька різних примірників сумок, які розрізняються і розмірами, і формою, і відтінками.

Навчитися складати стильні ансамблі, використовуючи красиві поєднання деталей вбрання, не дуже складно і дуже захоплююче. Прислухавшись до рекомендацій, наведених нижче, ви швидко навчитеся цієї майстерності.

Красиві поєднання: що важливо враховувати

За кольором

Класичний варіант жіночого образу підбір дамської сумочки під відтінок будь-якого предмета одягу, але з невеликою відмінністю приблизно в два-три тони. Наприклад, зелену сукню буде стильно виглядати з сумкою кольору морської хвилі.

Також можна орієнтуватися при підборі відповідного аксесуара на взуття, в яку ви взуті. Туфлі і сумка в єдиній кольоровій гамі підкреслять ваш вишуканий смак і бездоганний стиль. Однак бажано уникати явного злиття всіх відтінків в наряді.

За стилем

Для походу на роботу або навчання вибирайте немаркі і зручні моделі сумок. Ви органічно увіллється в навчальну або робочу атмосферу, якщо візьмете з собою в офіс або інститут дамську сумку в сучасному стилі мілітарі або вуличному стилі кежуал.

На побачення з коханим чоловіком ви напевно підете в романічних і витонченому плаття. Сумочку підберіть в такому ж легкому і ошатному стилі з гарними вставками, елегантними мереживами або ніжного кольору квітковими аплікаціями.

Універсальні варіанти сумок будуть стильно виглядати, якщо ви підберете їх під певні аксесуари, наприклад, під колір або матеріал брошки або інших великих прикрас.

Як підібрати сумку до одягу

За розміром

Якщо хочете надіти легкий літній сарафан з тонкої тканини або красиве відверту сукню без рукавів, то зупиніть вибір на невеликій і акуратною сумочці. Найкраще підібрати модель у вигляді конверта.

В зимові холодні дні, коли люди надягають переважно теплу, важку і об'ємну одяг, бажано використовувати великі моделі сумок. У цьому випадку образ буде максимально гармонійним і природним.

При виборі розміру дамської сумки, дотримуйтеся наступного правила: чим легше одяг, тим компактніше повинна бути модель сумочки, і навпаки.

Остаточний вибір

Не тільки вишуканий і привабливий зовнішній вигляд жіночої сумки є приводом придбати її в магазині. Не менш важливий момент - це ваш комфорт при носінні аксесуара.

Повісьте модель, яка вам сподобалася, на плече або візьміть в руку. Пройдіться з нею, відчуйте, чи зручно вам, чи не заважає сумка рухатися. Переконайтеся, що фурнітура (замочки і заклепки) не заїдає і виглядає привабливо.

Якщо вас все влаштовує, купуйте обрану модель з легким серцем - ця сумочка стане для вас прекрасним доповненням до стильного і елегантного образу.

16.04.2020 15:42:50
0
1065