Правильний догляд за шкіряними сумками

У кожної дівчини рано чи пізно у гардеробі з'являється шкіряна сумка. Вона практична і довго слугує своїй власниці. Але так чи інакше, за подібним виробом потрібно правильно доглядати. Так виріб прослужить довгі роки, а його вигляд буде ніби «з голочки». Але як правильно доглядати шкіряну сумку? Про це розкажуть наші експерти.

Часті проблеми шкіряних сумок в експлуатації

Час завжди позначається на речах, у тому числі на шкіряних сумках. На жаль, після тривалої експлуатації шкіра може втратити свій привабливий вигляд потьмянівши і втративши свій блиск. Іноді з'являються непотрібні плями, які потрібно акуратно виводити, щоб не зашкодити матеріал.

На додаток, багато власниць шкіряних сумок можуть зіткнутися з проблемою затирання натурального матеріалу під час носіння.

жіноча сумка

Чим потрібно чистити шкіряну сумку?

За час носіння шкіряної сумки, на ній часто з'являються жирні плями, сліди від болота або калюж, потертого пилу тощо. У такому разі шкіряні речі варто час від часу протирати. Але правильна процедура вимагає:

  • дитячого мила;
  • дрібною теркою;
  • крутого окропу;
  • нашатирного спирту;
  • бинта.

Натріть мило на дрібній тертці мило, а потім залийте окропом. Зачекайте приблизно 10 хвилин для повного розчинення. Наступний крок – додавання 2 мл нашатирного. Не забудьте все це перемішати та нанести на бинт, складений у кілька шарів. Протріть місця, на яких видно плями від бруду, пилу та жиру. Намагайтеся не залишати розлучення на матеріалі. Після цього скористайтеся тканиною без ворсу і нанесіть засіб для пом'якшення натуральної шкіри (такі засоби продаються в магазинах).

Чим очистити болото?

Часто на шкіряну сумку потрапляють крапельки болота або бруду з проїжджої частини. Що ж робити у цьому випадку? Все дуже просто: у вашому арсеналі та косметичці завжди знайдуться молочко та тонік для зняття макіяжу. Скористайтеся ними – просто нанесіть на ватку, протріть брудне місце на сумці. Після цього використовуйте м'яку тканину для протирання ділянки.

При можливості використовуйте косметичні засоби для догляду за ділянками навколо очей, тому що вони діють в щадному режимі. Також звертайте увагу на те, щоб до складу коштів не входила велика концентрація спирту, оскільки він негативно впливає на шкіру.

Блін… Подряпини…

Зовнішній бік сумки часто піддається подряпинам під час експлуатації. Також даний момент не оминув затертості та місця заломів матеріалу. Повністю зробити те щоб вони зникли – неможливо, але можна скористатися декоративними накладками або стразами.

Ви також можете придбати пом'якшувальний крем потрібного тону у спеціалізованих магазинах. Але, перед використанням кошти на потрібній ділянці, спробуйте пофарбувати невелику ділянку, яка буде на внутрішній стороні (його мало хто побачить, наприклад, внутрішня частина ручки). Після цього можна вже приступати до основного процесу фарбування. Попереджаємо наперед, що матеріал стане матовим. Для його блиску візьміть губку з мерехтливим ефектом, яку ми часто використовуємо для натирання взуття. Якщо ви будете використовувати засоби, до складу яких будуть входити пом'якшувальні засоби, ви подбаєте про свій виріб, і на ньому не з'являться зайві заломи та тріщини.

Де придбати якісні шкіряні сумки?

Якщо ви хочете придбати сумку з натуральної шкіри, але не знаєте де, радимо заглянути до нашого інтернет-магазину «Ksenia». У нас ви знайдете широкий асортимент найулюбленіших жіночих аксесуарів на будь-який смак. Крім того, ви здивуєтеся нашій ціновій політиці та умовам співпраці, тому що ми продаємо наші вироби «з перших рук».

Звертайтеся в інтернет-магазин «Ksenia», і ви будете чарівні!

23.06.2022 14:28:45
0
619