Як вибрати стильну сумку?

Важливу роль в житті людини сьогодні відіграє імідж поряд з його манерою поведінки і характером. Зовнішній вигляд – це перше, що оцінюють оточуючі. Складовими частинами стилю є модні аксесуари і дорогий одяг. В образі чоловіка ключовий деталлю є взуття або годинник відомого бренду, а ось про жінку багато розповість сумка. Жіноча сумка – це не тільки зручне сховище для потрібних і не дуже потрібних речей, цей аксесуар допомагає створити імідж своєї господині.

Сьогодні магазини пропонують великий вибір сумок: величезна різноманітність стилів і розмірів, що відрізняються як за якістю, так і за ціною. Можна створити шедевр і самої, освоївши навички рукоділля, при цьому ваша сумка буде існувати в єдиному екземплярі, а ви істотно заощадите кошти.

Жінка підбирає сумку під свій спосіб життя, настрій, хобі. Це може бути місткий саквояж, класичний портфель, витончений клатч або просто елегантна сумочка.

Сумка повинна бути зручною, красивою і оригінальною, але при цьому і практичною. У неї має вміщуватися все необхідне, але, тим не менш, вони не повинно виглядати як господарський баул або авоська. Найкраще придбати сумку на кожен день функціональну, яка вмістить портмоне, косметичку, телефон, записну книжку і всі необхідні речі, якими ви користуєтеся щодня.

Сумка для вечірніх прогулянок повинна додатково вмістити документи, ключі, серветки, щоб все це не лежало в наявних кишенях одягу. Не віддавайте перевагу сумкам величезного розміру, з мішком на плечі ви вже не будете виглядати елегантно, та й в моделі таких розмірів пошук потрібної речі стане скрутним.

Як вибрати стильну сумку

Що стосується кольору, то вибирайте його до душі, той, який найбільше сподобається. Існує думка, що краще всього виглядають сумки бежевого, коричневого, чорного, вишневого кольорів. Добре, якщо сумочка буде поєднуватися за кольором і стилю з рукавичками і обов, хоча сучасна мода не настільки строга і прискіплива, і досить вибрати те, що подобається. Єдине застереження: обов'язково стежте за тим, щоб колір сумки не збігався з кольором верхнього одягу, також оригінально виглядає образ, де колір сумки гармонує з помітними деталями одягу. І ще треба враховувати пору року, в холодні місяці носите сумки темних кольорів, а в літні – нічим не обмежуйте вашу фантазію.

Не останню роль при покупці сумки грає ваше статура. Виріб повинен відповідати вашій фігурі, тому що воно здатне візуально змінити ваші пропорції. Відповідати зросту і повноти жінки повинен також і розмір сумки. І ще один важливий момент, коли сумка стикається з певною частиною тіла, то зазвичай це акцентує на ній увагу.

З якісною і практичною сумкою завжди комфортно і зручно. Щоб оцінити загальний образ і остаточно визначитися з вибором, приміряйте сумку перед дзеркалом з одягом, потримайте, огляньте, прикладіть до вбрання. Також дуже важливо враховувати стиль одягу. До ділового костюма підійде портфель, ділова сумка, дипломат. До вечірньої сукні – театральна сумочка або клатч. Спортивна сумка або рюкзак йдуть до спортивного костюму.

Сумки виготовляються з різних матеріалів: шкіра, шкірозамінник, замша і тканина, тому краще дотримуватися мети основного призначення сумки. Фурнітура обов'язково повинна бути хорошої якості: пряжки, застібки, кнопки, кільця повинні бути гладкими і рівними.

Будь-який наряд легко доповнити, якщо у вашому гардеробі є: маленька чорна сумочка (наприклад, клатч), чорна класична сумка середнього розміру, сумка з текстилю (наприклад, плетені), світла модель невеликого розміру.

Купуючи сумку, вибирайте не кількість, а якість, заощаджуйте краще на чому-небудь іншому. Якісна модель завжди акуратно зшита, всі шви ховаються всередину. Якщо сумка зі шкіри, то вона повинна бути профарбована рівномірно, а до виробу буде кріпитися зразок матеріалу, тобто шкіри. Якщо сумка виконана з шкірозамінника, у неї не повинно бути запаху паленої пластмаси, так як, нові технології вже вирішили цю проблему.

Розкішно виглядає замша, але вона не підходить для повсякденного носіння, так як дуже швидко затирається і втрачає вигляд. Сьогодні багато виробників роблять акцент на моделі з текстилю. Ці сумки не менш функціональні, зручні в експлуатації і, що найприємніше і важливе для багатьох, доступні в ціні. При виборі нової сумки, віддавайте перевагу класичному варіанту, таку модель ви переносите кілька сезонів, а ультрамодна новинка незабаром може втратити свою актуальність. Поєднуйте класичну сумку з модними аксесуарами і одягом, і про вік вироби ніхто не здогадається, і воно прослужить вам не один рік.

Жіноча сумка є стильним аксесуаром. Це вмістилище секретів, головний і обов'язковий атрибут повсякденного і вечірнього образу. Бездоганно підібрана модель може відобразити особливий стиль своєї власниці і підкреслить досконалість образу.

22.12.2020 00:05:27
0
865