Як виглядати дорого і багато з недорогою жіночою сумкою?

Жіноча сумка – це найперший «дзвіночок» про те, що дівчина має почуття стилю та смаку. Адже не дарма перше враження складається про людину, як тільки ми на неї поглянемо. Багато жінок вважають, що враження багатої жінки можна досягти лише тримаючи в руках ридикюль одного зі світових брендів. Але насправді це негаразд. Приголомшливого ефекту можна досягти і маючи «сумочку за 3 копійки», але з урахуванням експертних рекомендацій, які ми надаємо вам нижче.

Дорогі сумки – «блакитна» мрія будь-якої дівчини

Будь-яка дівчина, потрапляючи до магазину з жіночими сумочками, почувається, ніби в раю. У неї відразу починають «розбігатися» очі, а руки точно хочуть все приміряти зі своїм луком. Це природна реакція, адже леді хочуть бути чарівними, та й просто не висотою.

жіноча сумка

Існує помилкова думка, наче брендові сумки зможуть зробити ваш образ дорожчим у кілька разів. Насправді не всі сумки, навіть від дизайнера зі світовим ім'ям, можуть скрасити аутфіт. Тут важливо пам'ятати, що:

  • Рідікюль має бути одним із актуальних у сезоні, інакше він виглядатиме застарілим і вказуватиме на те, що його власниця зовсім не стежить за модними тенденціями;
  • Дівчина має виглядати гармонійно, тримаючи в руках сумку, а не як «моська з кобильським сідлом»;
  • Сумка повинна гармонійно поєднуватися з образом. В іншому випадку тотал лук буде виглядати смішно і безглуздо.

Дешевий сегмент – це ще не вирок

Як не дивно, але навіть серед дешевого сегменту жіночих сумок можна знайти такі аксесуари, які важко відрізнити від брендових. Цього ефекту можна досягти лише в тому випадку, якщо:

  1. У рідикюля є рядок у тон основного матеріалу. Нитки іншого кольору або відтінку сильно спантеличать оточуючих і викликають сумніви щодо справжності аксесуара. Крім того, рядки повинні бути рівномірними і рівними, часом трохи скошеними, а не кривими і з нитками, що стирчать.
  2. Для аксесуара використовується матова шкіра. Натуральна та еко-шкіра – найвірніший варіант при виборі аксесуара, оскільки лакована шкіра може втратити свій привабливий вигляд через мікро- та макроподряпини, а також дешеве лакове покриття.
  3. Жіноча сумка зроблена з риптилоїдної шкіри. Даний вид шкіри завжди був «на вагу золота», тому будь-який аксесуар з даного матеріалу відразу переходить у розряд елегантної та дорогої класики.
  4. Сумка суворої геометричної форми. Саме вони ніколи не вийдуть з моди, навіть через століття. Головне, щоб стінки аксесуара були жорсткими та акуратними, що дозволить зберегти форму за будь-яких умов.
  5. У фурнітури стриманий стиль. Брендові сумки ніколи не впадають у вічі своєю фурнітурою. Як правило, вона виконана у стриманому стилі та кольорі, без великої кількості та блиску.
  6. У сумки не буде блискавки. Брендові сумки не використовують цей вид застібки. Натомість можна помітити на сумках спеціальний клапан, який щільно закриває ридикюль, або замок, у якому є механізм блокування, що дозволяє убезпечити вміст аксесуара від шахраїв та злодіїв.

Де купити якісну жіночу сумку?

Якщо ви хочете купити жіночу сумку високої якості за оптимальною ціною з урахуванням усіх модних тенденцій, радимо заглянути до інтернет-магазину «Ksenia». Тут ви знайдете широкий асортимент ридикюлів на будь-який смак та колір, а також європейський сервіс та професійне консультування з будь-якого питання. Достатньо зробити замовлення аксесуара, що сподобався, і вказати свої контактні дані, і незабаром ви отримаєте ваше замовлення у вказаному вами відділенні пошти.

05.05.2023 11:17:45
0
374