Яка сумка – така і доля.

Ви колись дивилися на свою сумку, як на відображення свого життя? Напевно, ні. Хоча багато обдарованих розумів світу цього та вчені вже давно і одноголосно говорять про те, що сумка – ndash; це не просто предмет чи мішок для перенесення інших речей. Це щось інше, більш сакральне та філософське, що дозволяє не тільки прочитати людину як «відкриту книгу», а й підкоригувати своє життя та долю.

Цікаві історичні знахідки

А ви знали, що найпершу сумочку було створено понад 5 тисяч років тому? Так Так саме так. Вона була у первісної людини Оці у вигляді мішка, в який він міг покласти всі необхідні, на його думку, речі. Археологи знайшли в його сумці шильце, сухі гриби, скребок та інші скам'янілості.

Окрім цього факту сумку також було знайдено і в давньоєгипетській гробниці. Вона була схожа на рюкзак, який ми звикли носити у повсякденному житті. У цій сумці для похованого поклали всі необхідні речі для поховання та потойбіччя.

жіноча сумка

Стародавні греки та римляни вірили, що сумка – це символ долі. Мовляв, що ти в неї покладеш, то житимеш. Який порядок у ній буде, такий самий позначиться у твоїх справах.

Сучасний світ та жіноча сумка

У сучасному світі мало хто вірить у подібні «забобоны» та народні судження. Усі постійно кудись поспішають, забуваючи про те, що сумка – ; це ваш маленький світ та відображення вас.

Особливо це стосується дівчат, які рідко можуть дозволити собі вийти за поріг будинку без улюбленого жіночого аксесуара. Але тут все ясно, речі, за великим рахунком, будуть на місці і розкладені по різних кишеньках, якщо ж тільки дівчина - ; натура не творча і не вітряна, що спокійно мешкає своє життя і йде в ногу з часом. В іншому випадку вона точно не замислюватиметься про порядок у самій сумці або рюкзаку, оскільки буде у вічній поспіху. Як результат – хаос навколо неї, як і в її аксесуарі.

Тому завжди варто стежити за порядком у рідикюлі, а також його станом. Адже сумочка – це свого роду захист для дівчини. Чим вона якісніша, дорожча і красивіша, тим краще складається доля і життя самої власниці.

Що важливо знати про порядок у сумці?

Старі мудреці та маги говорили, що жінки та дівчата могли змінити свою долю завдяки своїй же сумці. Як саме?

  1. Речі повинні бути акуратно розкладені по різних відділеннях. Це допомагає навести лад у думках і житті, прийняти правильні рішення та зробити правильні кроки для розвитку;
  2. Не розкидати гроші по всій сумці. Це правило стосується й дрібниці. Якщо цього правила не дотримуватись, то у власниці сумки з'являться фінансові проблеми та повний ступор у розвитку справ, що може призвести до повного банкрута.
  3. Не зберігайте у своїй сумці старі квитки, чеки, пом'яті записки та інші зжитки минулого. Вони тягнуть вас назад, не даючи розвиватися.
  4. Не носіться зі старими та порваними сумками. Це ознака і магніт для бідності та злиднів;
  5. Елегантна та красива сумка притягує жіночу енергію і дозволяє власниці правильно керувати своїм життям.

Де можна придбати якісну жіночу сумку?

Якщо ви хочете купити сумку найвищої якості для себе або комусь у подарунок, не витрачаючи на пошуки багато часу та сил, радимо заглянути в інтернет-магазин «Ksenia». У нас ви зможете ознайомитися з широким асортиментом різноманітних моделей жіночих сумочок, які доступні в різних кольорах за вигідними для вас цінами.

Вас проконсультують наші менеджери з усіх питань, що цікавлять, а також вони допоможуть вам вибрати ідеальний варіант для вас.

Звертайтеся в інтернет-магазин «Ksenia», і ваша сумочка завжди буде приносити вам удачу!

11.01.2023 14:16:25
0
443