Які моделі сумок ідеально підійдуть для жінок після 40 років?

Часто жінки після 40 років стикаються з такою проблемою, як вибір ідеального фасону сумки. Адже часто на ринках можна зустріти молодіжні варіанти, які старші жінки зовсім не личать. Але побалувати себе теж хочеться, незважаючи на вік. Тому наші експерти вирішили зробити невелику добірку порад щодо вибору сумки для старших жінок.

Основні принципи вибору сумок

Жінки за 40 уже рідше "виходять у світ" і прагнуть красуватися перед друзями, колегами та улюбленими половинками. Тому їх гардероб все рідше поповнюється яскравими та неординарними сумочками. Адже такі екземпляри улюблених жіночих аксесуарів просто стоять на поличках і припадають пилом. Особливо це стосується фасонів сумок, які майстерно прикрашені паєтками, бісером, намистинами та іншими яскравими та неординарними елементами.

жіноча сумка, новинка осінь 2022

Експерти рекомендують старшим жінкам звертати увагу на класичні та "нудні" фасони. Чому? Та все дуже просто - вони підходитимуть під усе. Це універсальний варіант, який стане "палочкою-виручалочкою" для будь-якої мети. Так от із таким аксесуаром зможете вийти і у світ, і на роботу, і відвідати рідних та близьких.

Але варто звернути увагу на зовнішній вигляд сумки та на її якість, які можуть дуже здешевити зручний жіночий аксесуар.

Звертаємо увагу на деталі при виборі сумки

Деталі можуть сказати про власницю сумки набагато більше, ніж будь-хто може собі уявити. Так можна скласти за улюбленим жіночим аксесуаром навіть психологічний портрет господині. З цієї причини вам варто бути "підкованим" і використовувати корисну інформацію про себе на благо.

Експерти рекомендують звертати увагу перед вибором

Розмір вибраного ридикюлю

Якщо ви вирішили купувати сумку у спеціалізованому магазині, то підбирайте сумочку так, щоб вона гармонійно виглядала як із класичним жакетом, так і зі звичайними джинсами. Особливо зверніть увагу на її розмір. Це важливий пункт, який допоможе вам у підборі універсального ридикюлю.

Втомилися ручки, втомилися ніжки...

Тут ми хочемо звернути увагу саме на вагу обраного вами аксесуара. Адже якщо сумка сама по собі важка, плюс до її ваги додати вагу вмісту, то жінка під кінець дня почуватиметься, наче вона цілий день розвантажувала вагони. А цей стан нікому не потрібний! Після такого досвіду виходу у світ, жінка точно поставить її на далеку полицю своєю гардеробною і забуде про неї на довгі роки.

Скупий платить двічі

Не дивно, що деякі "нудні" і класичні жіночі аксесуари можуть коштувати вдвічі дорожче, ніж молодіжні редикюлі. До цього факту варто бути заздалегідь готовим. Але купивши ту сумочку, яка вам "запала в серце", ви точно зрозумієте, що зробили правильний вибір. Адже такий аксесуар може прослужити вам не один рік.

Також експерти рекомендують звертати увагу на якість матеріалу. Найкращим варіантом стане сумка з екошкіри або натуральної шкіри.

Ох ці кишеньки...

Як усім відомо, є моделі сумок, які мають велику кількість відділів та кишеньок, а також ким, які мають один суцільний відділ, наприклад, як шоппер. Відповідно кожна сумка має своє призначення. Зверніть увагу на те, з якою сумкою вам буде комфортніше - з кишеньками або без.

Також не варто нехтувати перевіркою якості підкладки. Адже неякісний матеріал швидше зношується та рветься.

Де можна придбати сумку для жінок після 40 років?

Якщо ви цінуєте свій час і хочете придбати сумку для жінки після 40 років, тоді заходьте на сайт інтернет-магазину «Ksenia». У нас ви знайдете великий вибір жіночих якісних аксесуарів на будь-який смак. Також вам нададуть професійну консультацію, під час якої ви зможете поставити нашому менеджеру всі питання, що цікавлять, і зробите правильний вибір.

09.11.2022 12:49:43
0
907