Яку сумку варто подарувати дівчині на новорічні свята?

Кожна дівчина щорічно перебуває в передчутті новорічних свят, оскільки це пора неймовірних та нових відкриттів, казкових та веселих подій, а також неймовірних та приємних подарунків. Саме останній фактор змушує душу дівчини тремтіти, а серце швидше битися.

Але для багатьох представників чоловічої статі вибір подарунка для дівчини чи жінки – ndash; це ціле випробування, яке потребує уважності, сталевих нервів та багато часу.

Що варто дарувати дівчині?

Як співається у пісні: «Кращі друзі дівчат – це діаманти. Але якщо у вас немає коштів на дорогі камінці або ювелірні вироби, тоді варто звернути увагу на дорогий парфум. Але й тут у вас буде ризик не вгадати зі смаком та улюбленим запахом обраниці. Адже парфумерія завжди підбирається індивідуально.

Найбільш ідеальним варіантом для подарунка для прекрасної жіночої статі стане сумочка. Чому? Рідко можна зустріти на вулиці дівчину або жінку без улюбленого редикюля, незалежно від того, в якому він буде вигляді – рюкзак, клатч, шоппер, бананка і т. д. Якщо все ж таки вам вдалося таку зустріти, це означає, що з її прекрасним жіночим аксесуаром трапилося щось недобре.

жіноча сумка

Подарувавши дівчині сумочку, ви надаєте їй нову можливість показати себе, оновити свій образ і навіть своє життя і ставлення до неї. Адже не даремно народна мудрість говорить про те, що подарований жіночий аксесуар - це шлях до нових знань та оновлення.

Як правильно підібрати сумочку?

Як говорить практика та статистика, чоловікам дуже важко знаходити відповідні подарунки для дівчат. Часто вибір більше схожий на зайшов у магазин, хапнув перше, що потрапило на очі, сплатить і подарував. Але якщо дівчина вам правду дорога, тоді не варто так легковажно ставитись до вибору сюрпризу.

Для цього наші експерти підготували кілька важливих та дієвих порад:

  • Для універсального вибору сумки підійдуть моделі з короткими ручками. Так дівчина може носити жіночий аксесуар у руках, якщо вона прихильник класичного стилю, або ж прикріпити довгий ремінець, що йде в комплекті, і носити ридикюль вже на плечі.
  • Для дівчат, які з головою «утопають» у роботі і не мислять свого життя без нього (точніше, трудоголіків зі строгими поглядами на життя) ідеально підійде квадратна чи прямокутна модель.
  • Не зупиняйте свій вибір на маленькому аксесуарі. Він може бути не доречним, особливо якщо дівчина віддає перевагу моделям середнього і великого розмірів. В іншому випадку, ваш подарунок може просто припадати пилом на полиці в шафі.
  • Всі дівчата люблять оригінальні дизайни. Таким чином, ви можете сміливо звертати увагу на моделі з металевою фурнітурою або декоративними елементами з дерева.
  • Якщо ви не знаєте, який колір аксесуару підібрати, тоді вам варто придивитися класичним тонам - чорному, білому, молочному, бежевому або коричневому.

Також експерти нагадують, що дарувати порожню сумочку – загрожує обох сторін. Тому не полінуйтеся і поставте кілька купюр у грошовому еквіваленті для того, щоб гроші «водилися» як у вас, так і у дівчини.

Де придбати якісну сумку?

Якщо у вас немає часу на походи по магазинах, радимо швидше зайти в інтернет-магазин «Ksenia». У нас ви знайдете широкий вибір різноманітних моделей, а наші менеджери допоможуть вам підібрати ідеальний варіант для подарунка, виходячи з ваших уподобань.

Звертайтеся у «Ksenia», і ви зможете підкорити серце дівчини своїм сюрпризом на Новий рік!

11.01.2023 14:23:08
0
467