Клатч як незамінний аксесуар

Якщо має бути якесь урочистий захід, то кожній жінці хочеться підготуватися до нього якомога ретельніше, створити повністю завершений і продуманий образ. Безсумнівно, що для будь-якого торжества звичайна сумочка не підійде. Як бути? На виручку прийде клатч.

Які є різновиди клатчів

Класичний клатч

Це універсальний аксесуар. Його перевага в тому, що такий аксесуар можна носити як на різні урочисті заходи, так і просто на роботу. Він підійде під практично будь-який варіант верхнього одягу, додасть образу елегантності і шарму. Наприклад, ідеально він буде виглядати з шикарною шубою або ж строгим класичним пальто. Без сумнівів, це дуже хороший варіант при варіанті, якщо вам не доводиться часто носити з собою велику кількість речей.

Клатч кольору металік

Сумочки сріблястих і золотистих відтінків - прекрасний вибір саме для урочистої події, якогось особливого вечора. Такий клатч буде яскравим доповненням до створеного образу, слід зазначити, що його краще носити зі стриманими і лаконічними сукнями, щоб не перевантажити обраний наряд. Сукня футляр строгих відтінків буде найкращим рішенням у такому випадку.

Клатч, виконаний в насиченій колірній гамі

клатч

Такий аксесуар може доповнити як загадковий вечірній образ, так і безтурботний молодіжний, стане в нагоді він також для повсякденного часу. Короткі сукні, сарафани, шорти - саме до них підійде подібний клатч. Єдине, що слід враховувати - це те, щоб всі деталі обраного образу гармоніювали між собою за кольором.

Дизайнерське рішення клатча

Такий аксесуар може мати саму незвичайну форму і оригінальний декор. Квітка, сердечко, черепашка - ось деякі з варіантів форм, в якій може бути виконаний клатч. Для прикраси такого клатча часто застосовуються бісер, хутро, пір'я, стрази. Такий аксесуар не залишить вас без належної уваги з боку оточуючих, але потрібно стежити, щоб образ від надлишку декору не став надто вже вульгарним, необхідно дотримуватися балансу декоративних деталей, а також колірної гами.

Загальні правила, яких варто дотримуватися при носінні клатча:

  • не варто носити клатч зі спортивним одягом;
  • потрібно звернути увагу на те, щоб клатч повністю гармоніював із взуттям;
  • можна носити клатч як в руці, так і одягнувши на плече або лікоть, спеціально для цього він має додаткові ремінці.
09.02.2020 23:14:43
0
1028