Модниці про це знають, а ви?

Леді та жінки, які стежать за модними тенденціями нових сезонів, знають, як з будь-якою сумочкою виглядати елегантно та стильно, при цьому створюючи незвичайний ефект на оточуючих. Не повірите, але вони можуть це зробити навіть тримаючи в руках сумочку з секонд-хенду. Бажаєте також? Тоді рекомендації від експертів вам у цьому допоможуть.

Як варто носити жіночий ридикюль, щоб бути модницею № 1?

У дівчат рідко знаходяться гроші для покупки дорогих жіночих аксесуарів від брендів зі світовим ім'ям. Хтось купує сумочки на базарі чи магазинах, хтось в інтернет-магазині, а хтось – у секонд-хенді. Кожен купує свій рідікюль у міру своїх можливостей.

Відповідно, навіть серед найдешевших моделей можна відшукати ідеальний варіант, який допоможе почуватися впевнено і комфортно. Основним правилом при виборі аксесуарів є те, що сумка повинна гармонійно поєднуватися з гардеробом і підкреслювати вас як особистість.

 

жіноча сумка

Тож навіть найдешевшу сумочку можна подати як дорогу, якщо її правильно носити:

  • Міську елегантність зможе створити образ із маленькою сумочкою у молочних відтінках із якісного матеріалу, з дорогою та стриманою фурнітурою, чіткими лініями на ремінці. Подібний рідікюль нагадуватиме оригінал від Saint Laurent.
  • Коханкам зухвалого стріт-стайлу варто звернути увагу на класичні сумки незвичайного блакитного відтінку. Як правило, їх поєднують не лише з одягом суворого офісного стилю, але й із повсякденними кросівками та джинсами. Також доповнити образ допоможуть однотонні значки на жакеті, які гармонійно поєднуються з кольором аксесуара, а також стануть особливою «родзинкою» в образі у поєднанні з контрастними окулярами.
  • Контраст жіночого аксесуара та верхнього одягу завжди створює приголомшливий та благородний ефект, особливо, якщо це яскравий помаранчевий довгий плащ та смарагдова сумка зі шкіри пітона чи крокодила. Повірте, такий образ вразить усіх на повал.
  • Текстура з металевих елементів здатна зробити образ стильним і дорогим, особливо цього сезону.
  • Варто звернути увагу на тотал-цибулю, особливо в білому кольорі. Образ спочатку виглядатиме благородно і розташує до себе будь-якого скептика. А унікальності додасть незвичайний крій, фактура гардеробу та актуальні аксесуари.
  • Стиль casual ідеально підкреслить невигадливу сумку-бананку в червоних відтінках. Особливо дорого вона виглядатиме зі світлими джинсами та блейзером, в яких можна піти як на прогулянку, так і на навчання.
  • Місткі та трохи безформні жіночі аксесуари часто недооцінюють. Вони також можуть мати дорогий вигляд, незважаючи на загальноприйняту думку. Цього сезону жіночі сумки зі стьобаної тканини будуть на піку популярності, а також матимуть презентабельний та стильний вигляд з будь-яким стилем гардеробу.
  • Благородні відтінки, які є топовими в новому модному сезоні, допоможуть створити особливий і неперевершений зовнішній вигляд, який наслідуватимуть усі навколишні.

Де купити жіночі сумки високої якості?

Якщо ви шукаєте високоякісну сумку, але ваш бюджет не дозволяє вам сильно «розщедритися», радимо зайти в наш інтернет-магазин «Ksenia». У нас ви знайдете широкий асортимент аксесуарів різного стилю та кольору за оптимальною ціною, яка не сильно позначиться на вашому сімейному бюджеті. Крім того, якщо у вас виникнуть питання, наші менеджери проконсультують вас і дадуть відповідь на всі питання, а також дадуть експертну пораду. Достатньо зробити замовлення в один клік та залишити свої контактні дані.

05.05.2023 11:11:41
0
349