Модні сумки: вибираємо по знаку Зодіаку

Сумка - один з найважливіших аксесуарів в гардеробі будь-якої модниці. Зазвичай сумки дівчата купують, керуючись не тільки тенденціями моди, а й певним інтуїтивним відчуттям, що допомагає їм вибирати сумку до душі. Причому характерно, що переваги в сумках у представниць одного зодіакального знака збігаються. Давайте дізнаємося, які саме сумки жіночі подобаються дівчатам різних знаків Зодіаку.

Так, Овни віддають перевагу об’ємним сумкам-тоут, в які поміщаються всі жіночі «дрібниці». Бажано, щоб сумка мала велику блискучу фурнітуру і ручки середньої довжини або ремінець для носіння на плечі. Колір сумки - помаранчевий, червоний або сріблястий металік.

Тільцям до душі сумки жіночних форм з кокетливими декоративними елементами - кистями, рюшами, об'ємними бантами, інше. Представники цього знаку цінують якісні речі, тому ретельно стежать за тим, щоб заявлена ціна сумки відповідала її якості.

сумка по знаку Зодіаку

Близнюки зазвичай мають велику колекцію сумок різних форм, кольорів і розмірів. А вся справа - в мінливості дівчат цього знаку, адже за один день вони можуть змінити кілька сумочок. Вранці дівчині-Близнюку захотілося романтики і вона вибрала ніжну рожеву сумочку м’якої форми, вдень вона вирішила побути серйозною і взяла лаконічну каркасну сумку, а ввечері вона стане спокусником з ефектним клатчем «під пітона».

Любителям нейтральної класики дівчатам-Ракам припадуть до душі ніжні сумки середнього розміру пастельних кольорів.

Сумка жінки-Лева відображає її яскраву і ефектну натуру. Дівчата цього знаку вибирають зазвичай вигадливі моделі з яскравим декором або яскравим забарвленням. Блискучі золотисті елементи, об'ємні аплікації, незвичайні форми сумок - все це тільки вітається. Серед улюблених відтінків сумок - яскраво-оранжевий, золотистий, рудий.

Для Діви важлива насамперед практичність і функціональність сумки. Обов’язкова наявність різноформатних кишень, що дозволяють акуратно розташувати всі дрібниці. Важливо, щоб сумка була універсальною – добре поєднувалася з гардеробом і різними стилями. Лаконічна сумка-месенджер або сумка-тоут нейтральній забарвлення – те, що потрібно дівчатам цього знаку.

Жінкам-Терезам важливий дизайн аксесуара. Вони стежать за модними трендами, вітають нові фасони і декоративні рішення, проте вибирають тільки те, що виглядає дійсно привабливо. В перевазі модні сумки синіх кольорів.

Жінці-Скорпіону подобаються клатчі та сумки середніх розмірів, причому зазвичай це аксесуари чорного кольору. Незважаючи на суворість забарвлення, за рахунок ефектного дизайну такі сумки виглядають дуже цікаво. Чорний колір додає дівчатам цього знаку загадковості і сексуальності. Ще один улюблений Скорпіоном колір сумок – червоний.

Активним Стрільцям в сумках важлива зручність, тому часто вони обирають міські рюкзаки жіночі, сумки крос-боді і сумки-трансформери. Дизайн, як і матеріал, вирішального значення не має - якщо сумка буде зручною, то вона відразу сподобається дівчині-Стрільцю. Неважливо, чи буде це лаконічна сумка з натуральної шкіри або яскрава текстильна сумка з молодіжним декором.

модна шкіряна сумка

Козероги вважають за краще носити якісні речі, виконані з дорогих матеріалів. Для дівчат цього знаку важливі приємні тактильні відчуття, тому шкіряна сумка з гладкою тонкої шкіри стане відмінним вибором для них. Козероги люблять експерименти з фасонами сумок, але в будь-якому випадку дуже ретельно підбирають аксесуари до образу.

Дівчина-Водолій вибирає сумки, керуючись виключно шостим почуттям. І неважливо, що обраний ридикюль був в моді ще в минулому столітті - в її нестандартний образ він напевно впишеться відмінно. Водолії воліють речі з історією або «родзинкою», тому найкращим подарунком для них стане авторська сумка ручної роботи.

Риби - любительки авангардного дизайну в сумках, для них також важлива фактура аксесуарів. Відмінним вибором для дівчат цього знаку стануть замшеві сумки, моделі зі шкіри, хутряні сумки, інше. Улюблені відтінки – смарагдовий, сріблястий.

20.01.2020 15:08:04
0
1593