Модні моделі сумочок на зиму 2023

Модниці вже однозначно зачекалися новин про нові трендові моделі улюблених жіночих аксесуарів на зиму 2023. Адже так не хочеться відставати від світу моди. Подібні новини – немов ковток свіжого повітря, що надихає на створення нових образів із новою сумочкою.

Деякі дівчата після цієї статті захочуть придбати одразу кілька новинок до своєї колекції. І повірте, для кожної з них знайдеться привід для «вигулювання».

Що підготувала нам зима 2023?

Модельєри щорічно «чарують» над створенням нових моделей. То вони додають якісь декоративні деталі (з металу чи дерева), то, навпаки, їх забирають. Цього сезону жіночі рідікюлі будуть делікатнішими і зможуть прикрасити будь-який образ. Тепер химерність та епатажність відійшли на задній план.

жіноча сумка, новинка 2023

В той же час новинки та нові трендові моделі порадують нас незвичайними рішеннями, фактурами та формами. Якщо ви відразу подумали про круглі сумочки, то ви помиляєтеся. Даний дизайн вже встиг відійти на задній план, поступаючись дорогою прямокутним, квадратним, трикутним, циліндричним і навіть пірамідоподібним аксесуарам.

На які моделі варто звернути увагу?

Слідкуючи уважно за Тижнями моди, наші експерти помітили кілька напрямків у дизайнах сумок, які взимку 2023 року стануть одними з найпопулярніших і допоможуть заявити про себе їхнім власницям. До таких аксесуарів можна віднести:

  • сумки, виготовлені з хутра та плюшу;
  • аксесуари в стилістиці тон-в-тон («тотал лук»);
  • комбінований стиль сумок;
  • рідікюлі, які дизайнерськи прикрашені ефектними декоративними елементами у вигляді заклепок та шипів;
  • стеганий стиль сумок капітоне;
  • сумочки з широким ремінцем;
  • жіночі аксесуари, які мають квіткові деталі та аплікації;
  • хижий колір;
  • аксесуари в яскравих неонових та кислотних тонах;
  • рідікюль сетчел;
  • жіночі аксесуари з наявністю логотипів;
  • різноманітні геометричні форми сумочок.

Також дизайнери акцентували свою увагу на дуетах чи так званих комплектах сумок. Мається на увазі, що ви можете легко одягнути мікро-сумочку в поєднанні з великим шоппером або робочою сумкою. Відповідно, кожна сумка виконуватиме саме те завдання, для якого було створено спочатку.

Поради від дизайнерів

Не варто «циклитися» тільки на сумках, які повністю пошиті із хутра. Ви також можете звернути увагу на моделі, в яких вшиті невеликі хутряні деталі або клаптики. Крім того, варто звертати увагу на хутро яскравих кольорових гам або те, що може в собі поєднувати кілька відтінків. Наприклад, можна переглянути моделі жіночих аксесуарів від Dries Van Noten. Якщо цього буде мало, тоді не забудьте заглянути і в колекції Chloé та Off-White.

Якщо ви хочете вбити всіх на повал, створіть образ у стилі тотал цибулю. Особливо гармонійно він виглядатиме в хутряному виконанні (шуба або кожушок в одному поєднанні з хутряною сумкою).

Не забувайте також про яскраві сумочки, які можна носити на поясі. Достатньо підібрати аксесуар з логотипом або з дизайнерською окрасою – і ваш образ буде чарівний!

Широкий ремінь цього сезону посідає перше місце, оскільки саме він стане основною «вишенькою на торті» у вашому образі. Так ви можете підібрати аксесуар з вишитим ремінцем, з наявністю написів, тиснення та логотипів на ньому.

Де можна придбати якісну трендову сумку з колекції зима 2023?

Якщо ви хочете крокувати в ногу зі світовими трендами та підкорювати своїм чином оточуючих узимку 2023 року, тоді заходьте в інтернет-магазин «Ksenia» . У нас ви знайдете широкий вибір жіночих аксесуарів на будь-який смак та колір, які відповідають усім рекомендаціям від світових стилістів та дизайнерів на новий сезон.

Звертайтеся до нас! Ми чекаємо на вас!

10.12.2022 08:50:02
0
514