Модні сумки зима 2019: моделі, забарвлення, декоративні рішення

Сумки жіночі - це особливий сегмент моди, в якому творча фантазія дизайнерів може реалізовуватися в повній мірі. Можна нескінченно експериментувати з фасонами, квітами, фактурами і декором модних сумочок, і кожен раз модниці із захопленням переймають результати дизайнерського праці. Сумки сезону зима 2019 вражають нетривіальними кольорами і принтами, заворожують погляд незвичайними фактурами і викликають непереборне бажання володіти хоча б парочкою шедеврів.

Сумки модні 2019: палітра і принти

Помітною тенденцією нового сезону стала мінімалістична обробка в сумках: дизайнери зробили ставку на бездоганний крій моделей і цікаві забарвлення. Поряд зі звичними в зимовій моді сумками чорних кольорів дизайнери запропонували монохромні варіанти, виконані в сірому, коричневому, насиченому зеленому і синьому, бордовому, жовтому кольорах. Крім того, були представлені моделі в білосніжному кольорі і пастельних світлих тонах у поєднанні з контрастними вставками.

В принтах сумок намітилося лідерство логотипів брендів - тепер відразу видно, дітище якого модного дому «пропливає» на подіумі. Логотипи можуть бути виконані у вигляді простої аплікації, малюнка або навіть інкрустації дорогоцінними каменями.

Жіноча сумка з логотипом

В тренді принти в стилістиці поп-арт, а також клітка, абстракції, хижі мотиви і їх комбінації.

Жіночі сумки зима 2019: фактури і декоративні рішення

В фаворитах моди залишається практична і респектабельна шкіра, причому в колекціях представлена ​​вона переважно в матовому виконанні. Крім того, актуальне тиснення на шкірі, що імітує малюнок шкіри рептилій.

Дуже гармонійно в зимових ансамблях виглядають сумки хутряні, виконані з хутра натурального, а також зі штучного хутра різних відтінків.

Особливо популярним останнім часом стало комбінування фактур в сумках. Дуже ефектно виглядають образи, в яких будь-який елемент сумки повторюється по відтінку або фактурі жіночого вбрання.

Оздоблення зимових аксесуарів відрізняється лаконічністю. У колекціях основний наголос зроблений на оригінальні фасони, матеріали і кольори сумок, хоча можна зустріти декор у вигляді пайеток, металевих елементів, печворку, Гліттера, бахроми, ін.

Актуальні моделі сумок

Як і передбачалося, в зимовому сезоні кутюр'є зробили акцент на елегантну класику. Особливо затребуваними виявилися каркасні моделі прямокутних і трапецієподібних форм. Різноманітна палітра каркасних сумок в поєднанні з лаконічним дизайном дозволяє успішно використовувати їх в повсякденних і офісних образах.

Окремим трендом стали витончені сумочки на ремінці-ланцюжку. При цьому довжина, забарвлення, розмір ланок і кількість ланцюжків в ремінці можуть бути абсолютно будь-якими, головне - модна ідея. У будь-якому випадку сумки на ланцюжку виглядають неймовірно жіночно і витончено.

Жіноча сумочка на ланцюжку

Тренд минулого сезону - сумки круглі - у великій різноманітності представлені і в нових колекціях. Плоскі, кулясті: круглі сумки можуть бути дуже різноманітними за формою.

Найкраще підкреслити витонченість дівчат допоможуть мініатюрні сумочки. У колекціях вони представлені нагрудними і поясними варіантами. Ви можете носити нагрудну сумочку у вигляді прикраси: мініатюрний розмір все одно не дозволить вмістити туди багато речей. Поясні сумки більш функціональні - в них ви можете розмістити хоча б телефон, гроші та ключі. Такі міні-сумочки стануть хорошим варіантом для прогулянок, вони дозволять мати при собі найнеобхідніше і при цьому не перенавантажуватимуть образ.

Не впадайте у відчай, якщо ви звикли носити з собою всі необхідні "дрібниці" - саме для таких модниць дизайнери запропонували об'ємні сумки фасону максісайз.

Рюкзак жіночий

Рюкзаки жіночі в новому зимовому сезоні представлені як в традиційних фасонах, так і в оригінальних варіантах. Наприклад, бренд Лоуеве зробив ставку на функціональність і запропонував містку модель з безліччю кишеньок. А модні рюкзаки від Гуччі привертають увагу нестандартними фасонами і яскравими кольорами. Якого б стилю ви не дотримувалися - в новому сезоні без модної сумочки або рюкзака ви точно не залишитесь!

10.12.2019 17:56:42
0
1235