Модні сумки зима 2020-2021 - тенденції та тренди

Мода тече і змінюється, але сумки залишаються назавжди. Сучасні сумки - це не просто вмістилище важливих аксесуарів і дрібниць, а й елемент індивідуальності, невід'ємна частина стильного образу, демонстрація прихильності жінки модним тенденціям. Незважаючи на пандемійние обмеження дизайнери відпрацювали модний зимовий марафон на все 100%.

Plus size

Об'ємні сумки для повсякденного носіння і раніше виявилися найпопулярнішим трендом. Практичні і місткі моделі презентували багато брендів. Дизайнери, як правило, люблять балансувати між двох протилежних граней - міні-сумками для косметички і ключів і надто величезними баулами. Але в цьому сезоні вони, здається, знайшли золоту середину і представили безліч містких сумок, в які дійсно поміститься все, що необхідно жінкам протягом дня. При цьому такі моделі не виглядають надто об'ємно - https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-71-20-4, а часом їх можна навіть назвати витонченими.

Міні-тоут

Тренд на міні-сумки навчив жінок головному: економити місце і не складати в сумочки що попало. Модні в минулих весняно-літніх сезонах міні-тоут продовжили свою переможну ходу. Нові варіанти невеликих сумок – мініатюрні тоут c довгим плечовим ременем – навіть більш зручні.

міні тоут

Сумки-шоппери

Трендовими будуть модні сумки-шоппери для покупок, зручні для носіння і місткі. Збираючись на шопінг, обов'язково візьміть з собою сумку шоппер, яка може бути в монохромному дизайні або виконана з лаконічним принтом, без зайвого декору. Добре підібрана до образу сумка-шоппер чудово впишеться в сучасний образ і буде відмінним функціональним аксесуаром. У цю ж категорію відносяться безформні сумки мішки, актуальні вже другий сезон. Дизайнери продовжують експериментувати з формами, матеріалами, деталями і конструктивними елементами - https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-54-20-5.

Розкішні деталі

Навіть в буденних сумках має бути місце для розкоші & ndash; так вважають дизайнери іменитих брендів. Тому цієї зими в моду входять моделі прикрашені металевими деталями кольору срібла і золота. Саме цей елемент декору всіх зводить з розуму в новому сезоні. Якщо ви вирішили обмежитися однією новою актуальною сумкою - без коливань вибирайте яскраву модель з великою ланцюгом. Ідеальними будуть ланцюжка будь-яких розмірів, відтінків і масштабів: важкі ланцюги з металу або пластикові ланки барвистих відтінків - краще, звичайно, все і відразу - https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-53-20-4.

Шкіряні плетені сумки-хобо

Тренд на сумки-хобо розрахований на тривалий термін. З сезону в сезон вони залишаються must-have модних інстаграм-інфлюенсеров завдяки зоряному стилю бохо-шик. Такі акцентні деталі, як плетені шкіра або довга бахрома, цікаві карабіни і масивні пряжки і роблять їх ще чарівною - https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-69-20-4 або https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-28-20-7.

М'які безформні сумки

На питання, що ж носити в зимовому сезон, дизайнери багатьох брендів продемонстрували безформні моделі. На відміну від геометричних структурованих сумок, їх м'які силуети виглядають невимушено і витончено. Приклади: наша модель два в одному - в класичній сумці ховається м'яка замшева сумка-мішок - https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-44-20-3.

Тягач сумки

Тягач невеликі сумочки увійшли в моду з легкої руки модного будинку Діор. Сумка-сідло - це модель з заокругленим дном, прабатьком американського стилю стали сумки ковбоїв, які вони кріпили до сідла. З одного боку це класичні моделі, з іншого - додаткові деталі роблять їх акцентними в образі - https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-45-20-4.

Найпростіший тренд нового сезону – підбирати модель в тон до свого образу. В цьому випадку сумка стане не додатковим акцентом, а ідеально під нього підлаштуватися і буде виконувати головну функцію – зберігати потрібні речі під рукою - https://kseniia.ua/uk/novinki/sumka-zhenskaya-model-23-20-5.

02.02.2021 01:02:05
0
904