Модні сумки зими 2022

Дизайнери ТМ «КСЕНІЯ», на зиму 2022 року, пропонують нові ідеї жіночих сумок у найрізноманітніших напрямках, колірних відтінках та фактурах, що дозволить експериментувати і будуть чудово виглядати в ефектних жіночих образах. А сумочки, декоровані намистинами, паєтками, стразами на ремінці з ланцюжком - уже класика.

З появою нових тенденцій у галузі індустрії моди, виникли нові переваги до жіночого аксесуара – сумочці. На більш пильну увагу заслуговує майстерність сезону – індивідуальність, вишуканість. Адже сумочка – це аксесуар жіночого гардеробу, якому відведено чільне місце. Цієї зими модні аксесуари необхідно підібрати до елегантного жіночого образу так, щоб жіноча сумочка гармонійно вписувалася в модний look, стаючи з ним єдиним цілим. Сумочки здатні перетворити будь-яке дизайнерське рішення у жіночому образі, зробивши його завершеним.

Сумки тоут

У модних луках елегантно виглядатимуть сумки у формі трапеції - тоути. Безліч кишень для дрібниць, зручна довжина ручок, місткість робить цю сумку незамінною у щоденному використанні. Сумка підійде для доповнення як взуття на шпильці, так і на стійкому низькому підборі, як стильним сліперам, оксфордам або балеткам і т.д.

Ручки-ланцюги

У рейтингах лідируюче місце займають аксесуари з ручкою-ланцюгом, вони залишаться і взимку популярні. Маленькі, з металевими заклепками у вигляді шипів, але не менш елегантні. На показах дизайнерами продемонстрували екстравагантний тренд на "мультяшні" ланцюжки із поліпропіленових матеріалів.

Плюшеві сумки

Одна з найприємніших трендових новинок зими – це аксесуар із пухнастою м'якою текстурою. Від варіантів плюшу до пухнастого штучного хутра. У холодну погоду приємно притиснути такий аксесуар до тіла.

Многозадачні сумочки

Відділення для пляшечок з водою, велика кількість кишень для різної дрібниці, відділення для мобільного телефону, мішечки для губної помади, міні-сумки для кредитних карток - всі ці жіночі аксесуари готові до зимового сезону. Їх можна носити і на поясі та пристебнувши до сумочки.

сумочка багатозадачна

У стилі диско

Для любительок вечірок дизайнери зробили ставки на декоруванні аксесуара паєтками, стразами та скляними намистинами.

Форма аксесуара

Напівкруглі, овальні, сумочки-скриньки, квадратні та прямокутні взимку 2022 будуть також тішити своїх шанувальниць.

Квадратні шкіряні сумочки будуть виглядати дивно і неповторно з різного роду обробкою.

Овальні, напівкруглі, закруглені можуть різниця розмірами від міні до великих. Колірна гама цих аксесуарів від яскравих, темних відтінків, до пастельних, ніжних тонів, з принтом або без.

Хітом зимового сезону 2022 стануть стьобані сумки «ромбики». Палітра може бути різноманітною ніжно-рожевий, блакитний, шоколадний і чорний. Моделі цієї форми пропонують носити на плечі або в руці.

Мода майбутнього сезону дозволяє привносити інтригуючі та цікаві нотки в луки, образи.

09.12.2021 14:53:09
0
977