Про жіночі сумочки

Чоловікам

Якщо ваша пані попросила нову сумочку, вам нічого не залишиться, як погодитися задовольнити це прохання. У голові промайне тільки одна думка: вона ж недавно купувала! Але ніхто, ніколи з чоловіків точно не згадає: коли це було, яку сумку купили і взагалі скільки у неї сумочок? Заради справедливості, зазначають самі жінки, такий стан речей їх цілком влаштовує. Справа в тому, що сумка, на глибоке переконання чоловіків, повинна носитися роками. До того часу, поки з неї стане вивалюватися вміст. Жінки зовсім іншої думки. Сумок має бути рівно стільки, скільки у неї взуття. Ну і ще все залежить від настрою. І ще важливе місце, куди йде жінка. І ще, і ще, і ще! Це дуже здорово, дорогі чоловіки, що ваш мозок не встигає переробляти інформацію про наявність сумочок у гардеробі жінки. Будьте здоровішими.

Жінкам

Кожна жінка, що поважає себе, повинна як мінімум один раз на рік купити собі нову сумочку.

  • По-перше, це не обговорюється!
  • По-друге, мода змінюється і будь-яка жінка, яка хоч трохи поважає себе, просто зобов'язана стежити за модою і намагатися їй слідувати.
  • По-третє, під нові туфлі, босоніжки, чоботи, машину та пальто завжди потрібна нова сумочка. Це теж не обговорюється, так є аксіомою та доведеною теоремою одночасно.
  • По-четверте, жінка стає набагато добрішою і уважнішою, коли у неї з'являється новий аксесуар. Тим паче сумочка. Тому купівля нової сумочки – благо не лише для неї, а й для всіх.

Варіанти

жіноча сумка з бежевою

Переконавши себе та інших (у тому числі й другу свою половинку) у гострій необхідності здійснити оновлення набору сумочок, жінка розквітає. Але не надовго! Тому що найболючіше і найскладніше в цьому процесі – вибрати те, що добре виглядатиме, що буде ефектно, що буде функціонально і найголовніше – що буде недорого. Це дуже складний момент у житті будь-якої жінки. Рідкісна жінка, отримавши згоду на покупку, відразу покаже пальчиком і скаже «Цю!» Як правило, перед тим, як зробити вибір, їй потрібно об'їхати з десяток магазинів, і зробити сотні примірок. І це ще не все. Оглянувши весь асортимент товарів, жінці слід поглянути на тренди сезону. І лише після цього відбувається покупка.

Варіантів маса! Єдине, що сталося позитивного цього сезону – це вибір тренду у бік простоти, лаконічності та зручність!

«Нарешті!» - зітхне жінка та поставить зручність на перше місце аргументів.

Саме зручність та необхідна функціональність дозволять цього сезону поєднати такі важливі речі як практицизм та ефектність!

Вибираючи сумочки цього року потрібно мати на увазі таке: і дуті, і стьобані, і сумочки у вигляді тварини – все це годиться для цього сезону!

Але головне цього сезону все-таки наближення призначення сумки до потреб її господині. Все більше і більше стають сумки, тому що жінка, виявляється в неї, необхідно покласти і парасольку, і навіть кросівки, на випадок, якщо вдасться вирватися десь позайматися. При цьому в таких сумках просто повинна бути маленька кишенька, щоб не шукати жувальну гумку (або презерватив) серед усього того, що через крайню необхідність було поміщено туди. І вже зовсім не обов'язково, щоб вона (сумочка) була у колір босоніжок, або штанів. Виявляється, нічого страшного, якщо штани будуть сірими, а чорна сумка. Взагалі цього року чорний колір у фаворі.

Висновок

  • Перше: Головне, щоб сумка була личить жінці.
  • Друге: Розмір сумки повинен бути відповідним потребам жінки.
  • Третє: Колір має бути практичним та консервативним.
  • Четверте: Ніхто не забороняє ланцюжки, блискітки та інші прикраси.

Будьте найкращими для вашого чоловіка!

24.12.2021 13:38:22
0
611