Очищуємо підкладку сумки правильно та легко

Жіноча сумка сповнена несподіванок, незалежно від того, який вигляд улюбленого жіночого аксесуара прекрасна леді бере із собою. Але є єдине, що поєднує їх усіх. І це – підкладка. Саме вона дозволяє зберегти форму сумки та уберігає її від забруднення, приймаючи він весь удар. Але як її очистити? Про це наші спеціалісти розкажуть нижче.

Від чого підкладка часто стає брудною?

Що тільки дівчина не переносити у своїй сумочці? Якщо вона студентка, то це скоріше книги та зошити, якщо бізнес леді – ndash; скоріше папери та договору, якщо лікар – то медикаменти та стетоскоп, якщо вчитель – то дитячі зошити та плани на уроки, і т. д. Кожна професія має свої недоліки, з якими стикаються наші сумочки. І це не рахуючи ключів, косметики, телефону, вологих серветок, невеликих обідніх перекусів та закупівель у магазинах.

Як результат, підкладка від сумки починає бруднитися. Це можуть бути жирні розлучення та плями від їжі та напоїв, паста від ручки, невеликі забруднення від овочів у вигляді пилу, розсипаної пудри або тіней, розлитої тоналки чи блиску тощо.

Погодьтеся, це не приємно всовувати руку в брудну сумку. Відразу ж хочеться її очистити або повністю випрати. Але є такі сумки, які так просто не відправиш у прання, тому що їм воно протипоказане. В результаті зовнішній вигляд буде зіпсований, а форма – деформована.

жіноча сумка

Як правильно очистити підкладку сумки?

Для того, щоб під час очищення підкладки не зіпсувати її, потрібно підійти до цього процесу з усією серйозністю.

Спочатку потрібно очистити сумку від усього вмісту, у тому числі й від дрібних крихт, які можуть таїти. замося між швами і в куточках сумки. Також не забудьте про кишені. Там можуть бути дрібні купюри або невеликі речі на кшталт жувальної гумки або чеків. Після цього – просто витрусіть аксесуар, перевернувши його верх дном. Якщо це не допомагає, спробуйте скористатись пилососом або липким валиком для одягу.

Для безпечного чищення підкладки ми радимо вам протерти її вологою серветкою або м'якою тканиною. Так ви зможете видалити плями від пилу та легкі забруднення.

Якщо ж плями складніші, тоді варто скористатися:

  • Дитячим шампунем або рідким милом – достатньо буде приблизно 100 мл;
  • Теплою водою – достатньо взяти 400 мл.

Цей розчин потрібно буде збити до пінного стану. Після цього виверніть підкладку сумки і покладіть її в тазик із густою піною. Замочіть повністю підкладкову тканину і залиште на відмокання приблизно на 10 – 15 хвилин. Наступний крок – Випрати підкладку вручну. Постарайтеся провести весь процес без намокання зовнішньої тканини. шкірозамінника, шкіри, тканини… для просушування поставте сумочку з вивернутою підкладкою подалі від прямих сонячних променів, наприклад, у тінь.

Де купити сумки з якісною підкладкою?

Якщо ви у пошуках якісних жіночих аксесуарів, тоді радимо вам заглянути в наш інтернет-магазин «Ksenia». У нас ви знайдете широкий вибір жіночих сумок, сумочок та рюкзаків на будь-який смак та колір.

Для замовлення достатньо вибрати модель, що вас цікавить, додати її в «Кошик» та заповнити поле з індивідуальною інформацією. Наші менеджери обов'язково зв'яжуться з вами в найкоротші терміни, проконсультують вас по всіх моментах, що цікавлять, і уточнять деталі на ваше замовлення. Незабаром ви отримаєте своє замовлення і радітимете новому аксесуару у своєму гардеробі.

Звертайтеся в інтернет-магазин «Ksenia», і ви щодня радітимете новому дню з новою сумочкою!

23.06.2022 14:07:19
0
597