Порядок і жіноча сумка - несумісні?

Займіться ревізією: зберіть абсолютно всі речі з сумок, які у вас є.

В разі наведення порядку можна розділити простір на зони, приблизно так само, як ми ділимо великі завдання на більш дрібні підзадачі. Порядок в сумочці буде набагато простіше підтримувати, якщо розділити, наприклад, відсіки сумки на категорії.

Зона гігієни та краси: невелика косметичка, в якій знаходяться такі речі, як дзеркальце, гребінець, пудра, помада, туш, серветки і звичайно ж невеликий флакончик туалетної води (5-7 мл).

Грошова зона: гаманець, дисконтні карти і всі речі тим чи іншим чином пов'язані з фінансами.

Вільна зона: зв'язки ключів, пакети, ручка, телефон, навушники, записна книжка або блокнотик.

Зона документів: паспорт, пропуск та інші важливі документи.

Зона турботи про здоров'я: пластир, необхідні ліки.

Не всі зони можуть бути присутніми в кожній сумочці, деякі можуть виключатися.

Найкращим варіантом підтримки порядку може стати правило: щовечора все з сумки геть.

Почніть прищеплювати собі нові корисні звички - варто виймати з будь-якої сумочки все до єдиної речі після вашого приходу додому. В одній книзі сказано, що на ніч необхідно спустошувати сумочку, для того, щоб вона так само, як і ви, відпочила від робочого дня. Важливим аспектом також може бути факт того, що прибирання в сумці допомагає, не тільки навести порядок в речах, але і сприяє наведенню порядку в ваших думках.

Займаючись наведенням ладу в сумці, необхідно:

  1. Викинути всі непотрібні чеки, рекламу та інші папірці, які могли накопичитися за певний термін.
  2. У повній мірі витрусити всю сумку.
  3. Влаштувати перевірку сумки, на наповненість усіх зон, що існують в ній.
  4. Навести абсолютний порядок в своєму гаманці.

Перш ніж ви почнете викладати свої речі з сумки, варто подумати над тим, куди ви зможете їх перемістити. Рекомендується створити певну ємність, в яку ви будете складати те, що щодня носите в своїй дамській сумочці.

За допомогою даної звички ви зможете:

  1. Контролювати наявність тих чи інших речей.
  2. Дана дія є досить зручною для любительок змінювати сумочки кожен день і перекладати речі з однієї в іншу.

Не варто забувати про те, що збираючи сумку, ви прирікаєте себе на факт того, що цілий день будете з нею ходити, саме тому варто мінімізувати кількість необхідних речей.

Не варто відмовляти собі в пошуку будь-яких способів зменшити вагу вашої сумочки. Дуже часто ситуація складається так, що зовсім не обов'язково носити з собою всюди щоденник. Косметичні припаси також можна мінімізувати, не всі речі будуть використані вами в майбутньому дні. Від рекламної продукції можна позбавлятися прямо на ходу, для цього достатньо лише знайти найближчий смітник, а ось чеки дозволено зберегти до вечора для підрахунку власних витрат. Таким чином, можна зробити висновок про те, що підтримка порядку в сумці не така вже й складна процедура.

28.03.2021 23:38:33
0
795