Краса як зброя: правила для жінок, які прагнуть бути чарівними

Кожна дівчина бажає, подивившись в дзеркало, побачити в ньому прекрасну леді, блискучу і привертаючу увагу, а не змучену і нещасну версію цієї самої леді. Зрозуміло, у кожної жінки свій певний набір хитрощів, які допомагають їй бути красивою. Однак є речі, які необхідно знати абсолютно всім жінкам, щоб виглядати чарівно, захоплювати оточуючих і бути впевненою у власній привабливості.

Що ж по-справжньому важливо в жіночому образі?

Верхній одяг

Найкращий варіант для жінки в даному випадку – шубка або пальто. Дані речі виглядають аристократично, стильно і дорого на відміну від ветровок і пуховиків, які, на жаль, елегантності не додають. Жіночна шуба або пальто будуть органічно виглядати в будь-якій ситуації, покажуть тонке почуття стилю і любов до стриманого шику.

Дамська сумочка

Якщо і є в образі елемент, на якому краще не економити, то, мабуть, це сумочка. Вона багато розповість про власницю, навіть більше, ніж макіяж або манікюр. Вибирати даний аксесуар краще з розумом і з урахуванням різних варіантів комбінування. Якісна сумка зі шкіри або замші середнього розміру – ось повсякденна річ, якою дійсно потрібно обзавестися кожній модниці.

І головне табу – ніяких масивних сумок, в яких можна перевозити кілограми картоплі і сімейства кошенят. Враження подібний вибір зробить зовсім погане, а шкодити образу зовсім не хочеться.

Дамська сумочка

Парасолька-тростина

Мабуть, це звучить парадоксально, адже в даному елементі немає ні грама практичності (його не можна скласти і прибрати в типову маленьку жіночу сумочку, в яку насправді можна заховати слона і пару страусів), проте парасолька-тростина – це втілена елегантність, унікальна особливість, яка виділить будь-яку даму в натовпі. Він додасть образу ностальгічну нотку, яка нікого не залишить байдужим.

Білосніжний наряд

Те, що повинно бути в гардеробі абсолютно будь-якої модниці. Непрактично? Може бути. Складно носити? Напевно. Але костюм білого кольору створює абсолютно розкішний образ, який затьмарить в пам'яті все, що оточуючі бачили раніше. Це справжній показник смаку і бездоганного відчуття стилю.

Годинники

Цей важливий аксесуар абсолютно точно повинен бути присутнім в гардеробі будь-якої дівчини, яка прагне виглядати стильно і яскраво. Як і дамська сумочка, годинник може розповісти про господарку більше, ніж її власна автобіографія, тому варто вибрати щось досить якісне. Не варто забувати, що годинник зазвичай носиться роками, так що ця покупка може стати вигідним довгостроковим вкладенням в ідеальний образ, і це вкладення потім неодноразово повернеться сторицею.

Виявляється, бути модною – це просто, достатньо привести в порядок основні елементи одягу та аксесуари, при цьому абсолютно не потрібно кожен сезон витрачатись на речі з модних колекцій. Дотримуючись цих рекомендацій, кожна дівчина приведе свій гардероб в ідеальний гармонійний стан і буде відчувати себе яскравішою і привабливою.

09.06.2021 14:26:43
0
916