Актуальні забарвлення та матеріали сумок весна-літо 2022

От і добіг кінця один із найспекотніших періодів у сфері моди. Всі провідні модниці та зірки шоу-бізнесу вже встигли помітити для себе нові тренди та продумати цікаві поєднання одягу та сумочок на наступні півроку, а чоловіки – ndash; «намотали на вус», що ж дарувати коханим дівчатам, щоб подарунок не розчарував. Ми вважали за потрібне відкрити завісу і розповісти які ж вони – модні сумки весна-літо 2022 року.

Дізнаємося більше про модні сумки весна-літо 2022

Нові тренди цього сезону дуже нас порадують новими кольорами, текстурами, фасоном та різноманітністю матеріалів. Тому кожна модниця може доглянути для себе пару ідей, зазирнути у свій гардероб і з'ясувати, що ж допоможе їй створити неймовірне враження на оточуючих.

І так, жіночі сумки весна-літо 2022 – це:

  • Сумочки у бананових відтінках;
  • Плетені сумки;
  • Пухнасті сумки з еко-хутра;
  • Яскраві принти;
  • Сумки з бахромою;
  • Сумка у поєднанні сумки;
  • химерні форми.

Актуальні забарвлення та матеріали сумок весна-літо 2022

Сумочки у бананових відтінках

Час яскравих і насичених відтінків минув, оскільки вони вже давно всім проїлися. Набридло багатьом бачити яскравий неон майже в кожній деталі жіночого образу. одязі, сумки та аксесуари. Дизайнери повернулися до більш м'яких та пастельних тонів, але цього разу не до звичних прованських відтінків – м'ятному та лавандовому, а ніжному та життєрадісному – банановому.

Плетені сумки

Що може краще прикрасити розслаблений стиль жінки, ніж плетена сумка у стилі радянської авоськи. Цей стиль нагадає всім часи, коли батьки приносили в подібних сумках продукти, молоко та кефір у скляних пляшках, смачні та свіжі фрукти, а також незамінні овочі. Плетені сумки світові бренди пропонують створювати із щільних ниток зі шкіряними вставками або без них.

Пухнасті сумки з еко-хутра

Будь-яка жінка любить м'який і приємний на дотик матеріал. Під дані характеристики чудово підходить натуральне хутро, від якого категорично відмовилися багато будинків моди. Що ж робити у цьому випадку? Варто скористатися прекрасним еко-хутром, яке нічим не відрізняється від натурального, при цьому жодна тварина не постраждає! Крім того, якщо раптом ви вийдете на прогулянку з пухнастою сумкою будь-якої форми влітку, всі зрозуміють, що перед ними справжній поціновувач трендів.

Яскраві принти на сумці

Якщо ви хочете виділитися з натовпу, то яскрава сумочка з різноманітними принтами вам у цьому точно допоможе. Крім того, вона стане основним акцентом у вашому образі, а не доповнюватиме його, як це прийнято. Варто лише звернути увагу на мультяшні кольори, акварельні розлучення, стилістику графіті в малюнку, а також геометричні фігури, які будуть переплітатися між собою.

Сумки з бахромою

Цей тренд прийшов до нас багато років тому з далекого Дикого Заходу і досі тішить своїх поціновувачів. Модний сезон весна-літо 2022 пропонує нам поекспериментувати – не тільки використовувати в бахромі ниточки зі шкіри та замші. На превеликий подив їх місце поступово займають бісер, перли, кристали та ланцюжки. Тому створити навіть романтичний образ із подібною сумочкою вам точно вдасться.

Сумка у поєднанні сумки

Мікросумки вже давно є трендом останніх років. Але проблема місткості таких сумочок була на першому місці. Тому дизайнери вирішили її по-іншому: поєднання сумки з сумкою, які кріпляться один до одного невеликими карабінчиками. Це надасть образу особливої ​​"родзинки". і не буде виглядати банально у повсякденному житті.

Химерні форми сумок

Якщо модниця хоче дуже виділитися, то химерна форма її улюбленої сумочки їй у цьому допоможе. Модний сезон на сумки весна-літо 2022 пропонує своїм поціновувачам унікальні варіанти форм. Це може бути морська зірка зі стразами, дитяче відерце або гарбуз «Jack-O-Lantern» та багато інших.

Шукаємо ідеальний варіант з «КСЕНІЯ»

Якщо ви хочете бути в тренді і виділятися з натовпу, інтернет-магазин «Ксенія» пропонує вам великий асортимент високоякісних сумок, які допоможуть створити ваш образ за модою весна-літо 2022. Наші менеджери допоможуть підібрати найкращий варіант і відправлять ваше замовлення в короткі терміни.

14.03.2022 13:09:45
0
676