З чим носити жіночу шкіряну куртку

Шкіряна куртка тріумфально повернулася в жіночий гардероб кілька років тому. Різноманітність фактур кольорів і фасонів дозволяє комбінувати її з брюками, сукнями і навіть шортами. Головне – підібрати правильне взуття та аксесуари.

Діловий стиль

З класичними брюками і білими сорочками відмінно поєднуються косухи або укорочені шкіряні куртки з мінімумом декору. Головне – вибирати моделі в стриманому коричневому або чорному кольорі. Невисокі дівчата можуть замінити штани на спідницю олівець – таке поєднання візуально витягне фігуру і додасть кілька сантиметрів зросту. Взуття – туфлі на підборах або ботильйони (в залежності від погоди і настрою).

Оверсайз

Об'ємні куртки відмінно виглядають з сукнями та спідницями з тонкої тканини з яскравим принтом, за умови, що куртка однотонна. Щоб збалансувати образ, вибирайте відповідне взуття – грубі ботильйони на товстій підошві або козаки. Аксесуари не потрібні – куртка в даному випадку відмінно зіграє соло. Сумка – компактний клатч.

шкіряна жіноча сумка

Якщо хочеться трохи повередувати, сміливо поєднуйте куртку-оверсайз з міні-спідницею. Взуття – кросівки, невисокі чоботи на плоскій підошві. А ось від каблуків краще відмовитися, може вийти безглуздо – така собі маленька дівчинка, яка вирішила приміряти мамині куртку і туфлі.

Куртка + джинси

Майже класика. Вузькі скини або вільні бойфренди, кросівки або ботильйони на високих підборах – варіантів маса. Що стосується кольору – благородний коричневий або чорний колір куртки не потребує доповнення, тому вибираємо однотонні прості джинси темно-синього або блакитного відтінку, базову майку або водолазку. А ось з аксесуарами можна пограти – додати яскраву хустку або ботильйони «хижого» забарвлення.

Косуха

В класичному виконанні – це класика на століття. Поєднується практично з усім – від футболок до коктейльної сукні. У першому випадку підкреслить фігуру, по-другому – зробить образ зухвалим. Невисоким не варто комбінувати косуху з широкими брюками і джинсами, сукнями з широкою спідницею. Таке поєднання, плюс взуття на низькому ходу візуально додасть пару зайвих кілограмів.

Курка з металевими заклепками або шипами – відмінне доповнення для шифонової сукні. Виходить гра на контрасті грубої, брутальної шкіри і легкої тканини сукні. Хочете додати сексуальності – поєднуйте косуху з чорними джинсами-скіні і взуттям на високих підборах. А для образу в стилі гранж – важкі, грубі черевики.

Ботфорти і косуха – спірна комбінація. Щоб уникнути вульгарності в образі, поєднуйте косуху з джинсами-скіні, чобітьми-ботфортами із замші (без декору на зразок стразів, пряжок, ремінців) і водолазкою.

Трохи про колір

Яскраві шкіряні куртки – непогане рішення для весни і прохолодного літа. Поєднуються з шортами і однотонними джинсами, вузькими трикотажними сукнями. Взуття – від білих кед і кросівок, до босоніжок на високому каблуці. Аксесуари – об'ємні сумки з легким принтом або клатчі незвичайної форми.

Курки з принтом – річ, безумовно, незвичайна, але, на жаль, вимагає особливого підходу. В даному випадку гардероб доведеться підбирати під куртку, а не навпаки. Безпрограшний варіант – моделі в чорному, коричневому, оливковому і винному відтінку – виглядають дорого. Поєднуються з будь-якими джинсами і взуттям.

25.02.2021 14:21:19
0
946