Скільки сумок потрібно для повного щастя

Жінці для щастя може не вистачати багато чого, але наявність декількох базових сумок у неї в гардеробі здатне поліпшити ситуацію. Що таке базова сумка? Це аксесуар, який буде працювати в різних випадках життя з багатьма речами.

Функціонал сумок

При виборі базових сумок спочатку жінці потрібно визначитися, для яких сфер життя вони їй потрібні. Наприклад, для офісу і для прогулянок з дитиною будуть потрібні в принципі різні речі. Крім цього, для ділових цілей сумки можуть бути різними: комусь потрібна сумочка виключно донести ключі і косметику до офісу, а кому-то доводиться носити з собою папки з паперами і ноутбук.

Скільки жіночих сумок потрібно для повного щастя

Для полегшення вибору жінці в ідеальному варіанті потрібно скласти карту гардеробних потреб і в кожному сегменті прописати яким функціоналом повинна володіти річ. Для цього доведеться відповісти на кілька запитань:

  • для чого потрібна сумка і що в ній доведеться носити;
  • яку вагу вона повинна витримувати;
  • для яких умов експлуатації вона вибирається (можливо, що те, що можна купити в машину абсолютно не підійде для метро);
  • чи потрібен певний функціонал - наприклад, міцний замок від злодіїв;
  • можливо, що для тривалого носіння комусь рекомендовані спеціальні сумки: наприклад, для прогулянок рюкзаки через проблеми зі спиною;
  • які спеціальні кишеньки і відділи вам будуть потрібні: для ноутбука, для паперів, для носіння смартфона, для грошей - визначитеся з цим відразу, щоб потім не відчувати дискомфорту;
  • чи є якісь статусні вимоги до цього об'єкта вашого іміджу?

Наприклад, давайте складемо таку гардеробну карту сумок відповідно до ваших потреб:

  1. Для роботи потрібна об'ємна сумка з жорстким корпусом для носіння папки для паперів А4 і ноутбука.
  2. Для ділових зустрічей та інших бізнес заходів: невелика статусна денна сумочка з жорстким корпусом для носіння на плечі, в разі, коли потрібні руки, щоб підписати папери.
  3. Для спорту: рюкзак або сумка, в якій можна носити спортивне взуття і форму, з відділенням для носіння пляшки.
  4. Для прогулянок: невелика легка сумка, бажано через плече (а може невеликий міський рюкзачок) для телефону, ключів, гаманця.
  5. Для вечірок і барів: маленька вечірня (також для телефону і кредиток) через плече. На багатьох заходах зручніше бути з вільними руками.
  6. Для поїздок: об'ємний дорожній м'який баул, в який увійдуть речі на 1-2 дня.

Ось приблизно такий список допоможе вам визначитися з базовими потребами вашого гардеробу. Це не обов'язкове керівництво до дії - адже багато хто не їздить у відрядження, а хтось не ходить на вечірки. Тому підходіть до його складання з урахуванням свого способу життя.

Частотність носіння

Коли з функціоналом визначилися, подумайте про кількість сумок для кожного розділу. Для сумок, які ви носите кожен день завжди краще мати повноцінну заміну. Тобто, має бути для щоденного використання 2 базові речі мінімум.

Таким чином, якщо в щоденному використанні у жінки кілька сумок (наприклад, для офісу і для спорту), то їх повинно бути по 2. Сумки несуть велике навантаження і їх потрібно чергувати, щоб вони прослужили довше: фурнітурі і шкірі потрібен відпочинок від натягу. Якщо атрибут використовується час від часу, мати запасний варіант не обов'язково. Тут питання вирішується виключно виходячи з бюджету.

База завжди база і сумки для жінки - важливий блок у формуванні її стилю. Витратьте трохи часу для її створення і вам буде легше справлятися з подальшою плинністю, коли речі по черзі будуть виходити з ладу.

05.10.2020 17:29:30
0
1088