Спосіб носіння сумки видає секрети характеру власниці

Як можна дізнатися про дівчину максимальну кількість інформації під час першої зустрічі? Все дуже просто – у цьому вам допоможе жіночий рідікюль. Звичайно ж, ви навряд чи полізете в саму сумочку, щоб вивчити вміст на очах у власниці. Це буде недоречно. Але все ж манера носіння жіночого аксесуара може вам підкаже, яка ж дівчина насправді і багато про її характер. Мова тіла та жести молодої особи не дадуть збрехати, а ви отримаєте безцінні знання для знаходження спільної мови.

Про що може говорити манера носіння жіночої сумки?

Фахівці вже давно віддають належне знанням, які дозволяють «читати» людини за допомогою його жестів, міміки та рухів тіла. Це ж стосується і самих дівчат, які важко відмовитися від носіння улюбленого жіночого аксесуара. Враховуючи те, що прекрасна половина людства може носити свої сумочки по-різному, можна з упевненістю стверджувати про такі цікаві факти:

  1. Жінкам-лідерам властиво носити улюблений ридикюль на згині ліктя. Так вона підкреслює свою статусність та авторитет у суспільстві. Вони з легкістю визначають свої цілі та їх досягають, без відкладення на потім. Дівчата не виносять брехні, тож з ними потрібно бути максимально відвертими. Їм притаманні розважливі вчинки та чітке планування своїх справ. Дівчата, які люблять носити сумочки на згині ліктя, завжди стежать за тенденціями моди, щоб не пропустити останні новинки.
  2. Для жінок-трудоголіків характерне носіння жіночої сумки в руці, тримаючи за ручки. Вони люблять свою роботу і готові повністю в ній розчинитись. Такі особи впевнені в собі та амбітні, що дозволяє їм дійти до вершин. Для них немає непереборних завдань, оскільки дівчата завжди знаходять вихід навіть із найскладніших ситуацій. Але молоді особи, які завжди несуть сумочки в руці, важко знаходять спільну мову з чоловіками. Для них – ndash; це вихід із зони комфорту, що призводить до скрутних відносин із сильною статтю світу цього. Та й самі чоловіки побоюються таких жінок, вважаючи їх надто серйозними та сильними.
  3. Фахівці зазначили, що жінки з підвищеною тривожністю носять свої улюблені жіночі аксесуари лише під пахвою. Такі особистості не впевнені в собі, тому вони постійно намагаються все контролювати і всіх. Як результат, вони важко йдуть на контакт із протилежною статтю і з великими труднощами вибудовувати з ним гармонійні стосунки. Але якщо навіть дівчина з сумочкою під пахвою з вами і заговорить, це означає, що вона вас вже дуже добре вивчила. Фахівці також стверджують, що такі дівчата – ndash; прекрасні та вірні подруги, а також супутниці життя для чоловіків.
  4. Про веселу вдачу, позитив і оптимізм свідчать носіння сумки на плечі або за спиною. Також експерти зазначили, що такі люди не бояться довіряти соціуму, навіть у найважчих моментах. Найчастіше дівчата мають спокійний характер і можуть здатися байдужими громадськості, хоча насправді це не так. Вони просто практичні у житті. І це можна помітити навіть у тому, що вони не прагнуть прикрасити свій образ жіночим аксесуаром, а радше розглядаю його як річ, яка може допомогти їм у повсякденності.
  5. Вільні дівчата шалено люблять носити сумочки через плече. Але якщо ви помітите у неї сумочку саме спереду, це означає, що для неї надзвичайно важлива безпека та захищеність. Такі дівчата не любить сидіти на місці, тому за будь-якої можливості вони намагаються зануритися з головою в нові пригоди або швиденько поїхати на weekend в інше місто чи країну. І їм притаманна уважність, тому такі леді завжди в курсі всіх подій та новин.

жіноча сумка

Де можна купити ідеальний варіант сумки?

Для покупки нового жіночого аксесуара вам уже не треба витрачати час та сили на походи магазинами. Достатньо зайти в інтернет-магазин KSENIA та підібрати для себе ідеальну модель з якісних матеріалів, оплатити її зручним для вас способом і через пару днів забрати у відділенні вказаної вами транспортної компанії.

07.09.2022 18:19:07
0
718