Сумка для ділової леді

Як формується образ ділової жінки? В основному з 3 важливих складових: туфлі, годинник і сумка. Саме по цих речах можна судити про діловий смак жінки. Саме тому справжні бізнес-леді не шкодують грошей на те, щоб виглядати гідно в очах оточуючих. Що стосується конструктивної частини, то сумка може складатися як з 3, так і з 30 деталей. Головне тут - вибрати дійсно якісну сумку для того щоб потім не довелося засмутитися.

Якою має бути жіноча сумка ділового стилю:

  • великогабаритною з жорсткою основою;
  • поверхня повинна бути рівною, гладкою, без потертостей і непривабливих подряпин;
  • лаконічний стиль, не переобтяжена різними декоруючими елементами, кишенями і біжутерією;
  • кишені обов'язково мають застібку на блискавці.

Якою має бути жіноча сумка для ділової леді

Рекомендації щодо купівлі сумки в діловому стилі

Якщо жінка бажає виглядати презентабельно і максимально відповідати образу бізнес-леді, то не варто купувати жіночий аксесуар занадто яскравих кольорів: бірюзового, фіолетового, рожевого, оранжевого, фуксії і інших. Справа в тому, що вони швидко набридають і занадто сильно кидаються в очі. Як відомо, одяг і взуття повинні гармоніювати з кольором сумки, а при виборі занадто кричущого кольору підібрати підходящий варіант буде не так просто.

Прекрасне рішення - вибір ділової сумки з лакованої шкіри. Такий варіант дійсно виглядає чудово в будь-якій кольоровій палітрі і візуально підвищує статус жінки.

До вибору аксесуара в діловому стилі необхідно серйозно поставитися, адже це візитна картка кожної представниці прекрасної статі. Оригінальний жіночий атрибут здатний розповісти оточуючим про характер господині, її захоплення, звички. Не секрет, що перше враження справляє саме наряд, а потім сумка. Не помітити такий важливий компонент образу просто неможливо, особливо якщо вона вироблена з дійсно якісних матеріалів.

Крім зовнішньої краси, жіноча сумка в діловому стилі повинна бути зручною і практичною. В цьому плані ідеально підходить класичний виріб непомітного кольору. Але з кольором можна поекспериментувати і надати таким чином родзинку образу. Оптимальним рішенням для дівчини буде наявність так званого літнього і зимового варіанту. Влітку можна носити сумку світлого кольору, а взимку - темного. При цьому червоний колір краще не чіпати, так як підібрати рукавички і чоботи досить проблематично.

Жіноча сумка повинна бути великою, адже там має бути косметичка, телефон, гребінець, дзеркало та інші вагомі предмети. За формою - тут будуть однаково доречними і прямокутні і трапецієподібні сумки з жорсткою основою.

Таким чином, жіноча сумка ділового стилю повинна бути стриманою, непомітною, але в той же час, зі своєю родзинкою, яка буде виглядати дуже доречно і прикрашати аксесуар. Саме так формується образ ділової леді.

11.10.2020 18:16:57
0
1333