Сумка-сідло та її таємні особливості

Дівчина без жіночої сумочки - Це неймовірне явище. Таке рідко можна побачити в сучасному світі, тому що в улюбленому аксесуарі зберігаються всі необхідні повсякденні речі. Погодьтеся, навряд чи прекрасна половина людства захоче самовільно перейти на прості поліетиленові пакети або авоськи замість рідікюлів. Та й виглядало б це неприродно та комічно.

Одним із улюблених, елегантних та компактних фасонів жіночих сумок є saddle bag (сумка- сідло). Саме про цей аксесуар ми розповімо нижче.

Історія походження saddle bag

Сучасна сумка-сідло – це ридикюль, який прикріплений до довгого ремінця. Особливими характеристиками даного фасону можна вважати наявність кришки-клапану та округленого низу аксесуара. За обрисами рідікюль справді може нагадати сідло для коней.

сумка-сідло

Переглядаючи історичні факти, можна відзначити, що подібним аксесуаром користувалися ковбої та індіанці, які кріпили сумку до сідла за часів Дикого Заходу. Подібні аксесуари виготовлялися із замші та натуральної шкіри. Часто можна було помітити на saddle bag бахрому та кисті.

Наступним етапом розвитку даного фасону став період хіпі. Саме вони перенесли до своєї епоху цей фасон. У 70-х роках дизайнери особливо наголошували на сумках-сідлах, так як їх надихали історії з ковбоями та їх неординарний стиль одягу та життя.

Сучасна сумка-сідло має велику кількість інтерпретацій, але основні історичні характеристики все ж таки збереглися, навіть через багато років.

Яка вона – сучасна сумка-сідло?

Сучасна сумка-сідло має невеликі розміри. Особливо зручною її робить регульований ремінець, що дозволяє носити аксесуар через плече. Крім того, можна знайти безліч різноманітних дизайнів, відтінків та фактур подібного фасону, які не залишають байдужими милих дам.

Причини, з яких вибір зупиняється на saddle bag є:

  • Відсутність скутості руху;
  • Даний рідікюль підійде під будь-який стиль одягу – від елегантного та романтичного до формального;
  • В легкості та багатофункціональності їй немає рівних;
  • Багатий вибір моделей з різним дизайном та декоративними елементами;
  • Можна використовувати сумочку для вечірнього виходу або для повсякденних потреб.

Яку сумочку-сідло рекомендують купувати експерти?

Якщо звернути увагу на експертні поради щодо вибору сумки-сідла, то можна виділити основні рекомендації, до яких належать:

  1. Для жінок, які ведуть активний спосіб життя, підійде saddle bag невеликих розмірів;
  2. Якщо у дівчини строгий характер та її зайнятість пов'язана з бізнесом, варто звертати увагу увагу на пастельні чи класичні тони. Якщо ж дівчина життєрадісна, харизматична і яскрава, то сумочка яскравих кольорів зможе це лише наголосити;
  3. Якщо дівчина часто користується ридикюлем у повсякденному житті, їй варто навернути увагу на моделі з магнітною застібкою. Якщо ж аксесуар буде використовуватись для «виходу у світ», то можна підібрати модель з ексклюзивним металевим дизайном пряжки;
  4. Варто звертати увагу при купівлі ридикюлю на якість виконання декоративної рядки, бахроми, пензликів, оригінальних візерунків та прикріплених заклепок.

Де купити сумку-сідло?

Если вы хотите купить сумку-седло из высококачественных материалов, рекомендуем вам зайти в наш интернет-магазин «Ksenia». У нас вы найдете широкий выбор женских ридикюлей на любой вкус и цвет по оптимальным ценам, а также профессиональный подход и европейский сервис. Достаточно сделать заказ в один клик.

02.04.2023 11:56:00
0
396