Модні жіночі сумки 2018: актуальні тенденції

Тенденції 2018 року дають можливість великого вибору модних сумок, адже в цьому році модниці можуть експериментувати, створюючи неповторні луки. Різноманітність форм і розмірів жіночих сумок дозволять вам це. Головне, не заплутатися у виборі.

Ознайомимося з наймоднішими трендами сумок 2018 року

Однією з найбільш модних і зручних моделей є сумки через плече: красиво і зручно. Такі сумки можуть бути з замші, щільних тканин або шкіри. Завдяки незвичайним аплікацій, застібкам і ланцюжках, такі сумки виглядають оригінально і цікаво. Дана модель ідеально підійде енергійним жінкам.

сумки оптом 2018 Кисет або мішок - модні жіночі сумки 2018, які доповнять і урізноманітнюють луки стильних красунь. Така модель сумки має дно круглої форми, яке дозволяє покласти багато необхідних речей. Дуже зручна в шкарпетці. Відмінний варіант як для походу в магазин, так і для прогулянки. Матеріал виготовлення може бути різний: шкіра, тканина або замш. Вибирати Вам. Модні сумки кисет зазвичай доповнені цікавими деталями.

Якщо Ви ведете активний спосіб життя, найкращою моделлю буде модна жіноча сумка 2018 у стилі кежуал. Для цієї моделі характерна наявність безлічі різних металевих елементів.

Сумки-рюкзаки також є одними з найбільш модних і стильних аксесуарів сучасної жінки.

Жіночі сумки кежуал підійдуть дамам, які вважають за краще практичні, зручні речі і не терплять одноманітності.

Модні сумки 2018 у класичному стилі - відмінне рішення для походів на роботу, відвідування ділових зустрічей. Для таких сумок характерна строгість і стриманість в оформленні. Жіноча сумка в діловому стилі підкреслить елегантність, а також вишуканий смак своєї власниці.

Родзинкою ділового комплекту стане сумка в класичному стилі. Модні кольори: чорний, червоний, коричневий і бежевий.

У цьому році також в тренді жіночі сумки величезних розмірів - так звані «сумки-гіганти». Припадуть до смаку модницям, який люблять носити багато необхідних речей з собою, а також такі сумки позбавлять вас від необхідності брати з собою пакети.

Дуже популярними є модні маленькі сумочки, такі як: чохли, клатчі, сумки мінодьери і конверти. Така модель припала до душі безлічі модниць, які бажають підкреслити свій ніжний образ невеликої модною сумочкою. Необхідно підкреслити, що жіночі сумки невеликих розмірів ідеально підійдуть для літнього сезону.

Цікавою і незвичайної новинкою в світі модних жіночих сумок 2018 років немає можливість носити відразу дві сумки одночасно, великого і маленького розміру.

Дизайнери надали нашій увазі ще одну новинку - однаковий принт на плаття і сумці.

З такою стильною сумкою Вам не вдасться залишитися непоміченою.

Валізи і кейси також є модними сумками 2018, які ідеально підійдуть для ділових жінок. Така модель дуже містка і практична, при цьому виглядає вишукано і елегантно.

Модні жіночі кейси та валізи можна придбати в різних відтінках і з нанесенням різноманітних принтів.

Модні сумки 2018 з паєтками і Бахрама, сумки хобо, шоппер, півмісяць, Флеп-сумки, сумки-коробки, трапеції, сумки папки для ділових леді, кошики - серед такої великої кількості новинок можна знайти найбільш підходящі і стильні моді Чи сумок як на кожен день, так і для особливого випадку.

Жіночі сумки оптом в широкому асортименті і різних кольорів пропонує наша компанія "Ксенія".

01.05.2018 12:26:00
0
1239