Модні жіночі сумки в сезоні 2014

Мода на сумки 2014 Модні жіночі сумки 2014 являють собою широкий асортимент кольорових і стильових варіацій, які покликані стати яскравою деталлю вашого індивідуального іміджу. Вибрати одночасно привабливий і практичний аксесуар буває дуже непросто, але в нинішньому сезоні саме практичність стоїть на одному з перших місць. Актуальна порада дівчатам, які відправляються за обновками – не варто боятися нових стилів і силуетів!

Отже по порядку. Цього року в тренді модні жіночі сумки прямокутної форми з короткими ручками на манер папок, що особливо сподобається цінителькам лаконічності та ділового стилю. Однак цілісність композиції буде порушена, якщо ви оберете невідповідний колір. Знайте, що прямокутні сумки цього року повинні неодмінно бути виконаними в червоно-чорній, чорно-білій або коричневій гамі.

Дівчата, які віддають перевагу натуральності у всіх аспектах, можуть радіти, адже хітом нинішнього сезону стали плетені і солом'яні сумки. Такий неординарний дизайн підкреслить вашу незалежність і тонкий смак. А ще їх по праву можна назвати універсальними аксесуарами, адже куди б ви не пішли – на пляж, в магазин або на прогулянку, вони завжди вдало доповнять ваш образ.

Ідеальні літні модні сумки неодмінно повинні бути доповнені чимось яскравим – це можуть бути намистинки, стрічки, вишивка або стрази. І ще одне важливе зауваження від стилістів: носити таку сумку краще всього під туфлі на невисокій платформі.

У вашому гардеробі також повинно залишитися місце і для моделей типів хобо – вони знову в моді! Не настільки важливо, чи буде це шкіряна сумка 2014 або аксесуар з натуральної тканини, головне, щоб вона була у вас в наявності. На додаток до таких моделей ідеально підійде легка хустинка або шарфик.

Рукодільницям також є чим зайнятися в цьому році. У них з'явилася можливість повною мірою задіяти свою майстерність, адже цього разу в'язані сумки також вітаються в іміджі модниць. Не бійтеся проявляти креатив, будь-яка ручна робота завжди в ціні.

Весна-літо 2014 вимагає, щоб ви прикрасили свій світ яскравими, насиченими фарбами, саме тому придивіться до сумок соковитих відтінків. Яскрава модель з текстилю завжди доповнить ваше вбрання, прекрасно поєднуючись з сарафаном, сукнею або парео. У доповненні до них сміливо одягайте капелюшки, намиста і браслети.

Не менш бездоганним модним трендом в цьому сезоні вважаються моделі, виконані в ніжних блакитних тонах, що навіюють думки про море і пляж, а також аксесуари, доповнені морськими орнаментами або деталями на морську тематику – це можуть бути якорі, черепашки, силуети рибок.

Вироби з лаку, шкіри і замша, звичайно ж, залишаються в тренді точно так само, як і сумки, прикрашені цікавими елементами декору – бахромою, квітами, пензликами. Ваш нестандартний смак і незалежність суджень підкреслять не менш вдало вироби з великою кількістю ремінців, вишивкою або пухнастим хутром.

Показником стилю в цьому сезоні вважається гармонійність матеріалів сумки та наряду, тому не бійтеся вибирати аксесуари, що повторюють фактуру і принт вашого одягу. А оскільки в черговий раз вплив субкультури наклав на моду свій помітний відбиток, не зайвим буде придбати сумочку в стилі хіпі.

Ще один приємний момент для поціновувачів моди минулого: в 2014 році особливо бажані сумки в ретро стилі. Невеликі, витончені сумочки додадуть вашому образу трохи неординарності і романтики.

З широким асортиментом наших жіночих сумок ви неодмінно зможете стати бажаною і стильною, адже на сторінках нашого великого каталогу представлені найактуальніші моделі, які ідеально підкреслюють жіночність і екстравагантність!

03.07.2013 12:04:06
0
1085