Літні жіночі сумки 2015: найактуальніші моделі

Жіноча сумочка є незамінною річчю, оскільки вона однаково важлива як у практичному плані, так і в естетичному. Якщо сумка підібрана неправильно, образ буде незавершеним. Дизайнери зі світовим ім'ям в сезоні весна-літо 2015 показали публіці широкий вибір сумок для жінок. Сьогодні, зокрема, звернемо вашу увагу на сумки, які будуть модними влітку 2015 року. Різноманітність цих аксесуарів нікого не залишить байдужим.

Актуальні фасони жіночих сумок 2015

Модні покази не обходяться сьогодні без зручних містких сумок з короткими ручками. Особливою популярністю користуватимуться сумки-трапеції середніх розмірів, в яких акцент зроблено на застібці. Подібний фасон фактично ніколи не покидає модні тенденції, тому що за рахунок своєї практичності його полюбили багато жінок. У поточному році не меншу актуальність матимуть саквояжі, зроблені з натуральної шкіри благородних кольорів. Також популярними будуть саквояжі, прикрашені мереживами, рюшами, об'ємними набивними візерунками у вигляді квітів.

жіночі сумки 2015

Традиційно клатчі вважаються аксесуаром, призначеним для святкового вечора. Однак влітку 2015 ці сумки стануть актуальними для повсякденного використання. Величезну популярність в цьому літньому сезоні отримають клатчі середньої величини на ланцюжку. У число трендів увійдуть і сумки прямокутної форми із закругленими куточками. Моделі сумок такого типу виготовляють найчастіше зі шкіри та текстилю, хоча можна зустріти і сумки з пластику.

Багато жінок віддає перевагу об'ємним сумкам, адже вони відрізняються гарною функціональністю і місткістю. Еталон жіночої сумки 2015 року володіє зовнішністю з пастельними тонами, а в якості прикраси в ній використані вишивка, ланцюжки та декоративне каміння. У тренді будуть і сумки frame bag, оснащені жорстким каркасом. Через середній розмір їх місткість дуже хороша.

Вибір ідеальної моделі жіночої сумочки 2015

Є кілька принципів, які можуть допомогти у виборі ідеальної жіночої сумки. Ці правила зобов'язана знати кожна жінка. Під час покупки нового аксесуара відразу необхідно акцентувати увагу на якості і стилі вподобаної моделі. Підбір сумки під одяг намагайтеся робити грамотно. Не варто випробовувати моду, поєднуючи витончені клатчі та кросівки. Слід уважно простежити, чи завершує сумочка ваш образ або ж робить його дивним.

Літня сумочка 2015 року, повинна мати гарну місткість, але в міру. Зовсім необов'язковим є поєднання кольору сумки з відтінком взуття, однак гармонія з основною гамою кольорів у вашому образі повинна бути присутня.

Найкращою жіночою сумкою, без сумніву, можна назвати ту, що підходить саме вам за стилем, і з якою ви відчуваєте себе королевою! Саме такі сумки в широкому асортименті пропонує наша компанія "Ксенія", ознайомившись з якими ви можете відвідавши розділ каталог жіночих сумок.

02.06.2015 12:04:00
0
1225