Забобони та сумочки: що відомо всім і чого не знає ніхто?

Повсякденне життя та сумки – це вже давно одне ціле. Важко собі уявити «вихід у світ» без улюбленого жіночого аксесуара, будь то рюкзак, сумка через плече, шоппер або інший елегантний рідікюль. Також не будемо забувати, що і чоловіки теж не проти побалувати себе подібними аксесуарами, тільки зроблених для них. більш строгих з різкими рисами та формами. Але кожен з нас знає, що існують свої правила етикету, а також і прикмети, які можуть багато підказати і розповісти про людину. І так сьогодні йтиметься про забобони.

Як часто від мами ви чули ці слова: «Не став сумку на підлогу!» Багато хто не продовжує цю пропозицію, бо просто не знає, що там далі. Через це виникає логічна, але помилкова думка, ніби так сумка мажеться і служить довше, а ви маєте охайний і презентабельний вигляд. Але народна мудрість свідчить, що поставлена сумка на підлогу – ndash; до бідності.

У чому сенс? Незалежно від того чи жіночий це аксесуар чи чоловічий, ви повинні тримати його подалі від землі, адже в ньому ви переносите свою удачу, знання, мудрість та фінансове достаток. Поставивши ридикюль на підлогу, ви відправляєте енергію вниз. в землю, тобто просто її «зливаєте». Найкраще, коли сумка перебуває у висячому положенні, наприклад, вдома висить у шафі на гачку.

Сумка на столі – ознака поганого тону

У деяких дівчат з зухвалим характером часто можна помітити одну особливість – вони ставлять свої жіночі аксесуари, наприклад, клатчі, у кафе та ресторанах на стіл. Насправді, ще в 20 столітті така поведінка вважалася «дурним тоном» та невихованістю. Але таке правило давно забулося.

А самі прикмети свідчать, що ця дія, так само, як і зі статтю, може вас незабаром збанкрутувати.

Що ж тоді робити? Якщо ж у вас в руках невеликий аксесуар, поставте його на вільний стілець або повісьте на спинку стільця. Так сумка буде у постійному доступі та у полі зору.

Ношена сумка та зміни в житті

Скажімо однозначно, нова сумка – як життя з нового листа. Відповідно, ви самостійно «пишіть» свою долю.

Але що трапляється з людиною, яка купує аксесуар із секонд-хенду або ж йому дарують б/в рідікюль? У нього раптово виникають незрозумілі ситуації. у когось хороші, у когось життя переповнюється негативом.

У чому ж зв'язок? Коли ви купуєте б/в сумку, ви забираєте із собою весь життєвий багаж попереднього власника. Якщо в тієї людини життя було переповнене позитивними моментами, розвитком та успіхом у справах, тоді і ваше життя налагодиться. Але якщо людина – суцільне невдачу і «один ходячий негатив», то і даний відбиток на сумку не обійде вас стороною.

жіноча сумка з ремінцем

Рвана сумка – незручності за життя

Навіть з естетичної точки зору, рвана сумка – це ознака бідності та злиднів. Незважаючи на те, що дірочка може бути прихована з внутрішньої сторони (наприклад, на підкладці), це може принести дискомфорт у використанні. Особливо це стосується покладених усередину дрібних речей, дрібниць, ручок тощо, які можуть забитися під підкладку і їх буде дуже важко звідти дістати.

Крім того, забобонні люди свідчать, що через дірки та рвані речі витікає весь сімейний добробут та спокій. Тому, не дивуєтеся, якщо у вас почнеться чорна смуга, а ви й надалі носитимете подібний аксесуар.

Де купити сумку високої якості?

Якщо ви хочете замінити стару сумку на нову, вам більше не потрібно мчати на базар у пошуках відповідної моделі. Достатньо зайти в інтернет-магазин «Ksenia», та вибрати для себе високоякісну сумку. До того ж ви отримаєте професійну консультацію та допомогу від наших менеджерів, які допоможуть підібрати відповідну модель, виходячи від ваших уподобань та побажань.

Звертайтеся в «Ksenia» , і ви завжди досягатимете успіху!

10.02.2023 10:27:29
0
1115