Всі таємниці, які таїть у собі жіноча сумка

Жіноча сумочка приховує безліч таємниць, навіть той факт, що з її появою образ власниці стає більш впевненим, діловим, романтичним, залежно від настрою дівчини. Як такий маленький аксесуар може так сильно впливати на жіночий настрій і звідки він узявся? Давайте трохи зазирнемо в історію.

Невже сумки спочатку були чоловічими?

Якщо переглядати історичні факти, то у давнину спочатку належали саме чоловікам. Вони не виглядали як сучасні варіанти жіночих аксесуарів, скоріше на непоказні мішечки. Такі мішечки-гаманці кріпилися на пояс. У них зберігалися монети, завдяки яким чоловіки могли купити все, що завгодно.

жіноча сумка

Але жінки теж не відставали, адже десь теж потрібно тримати їх «дрібниці життя», які можна було застосувати будь-якої миті. Далеко не ходитимемо, ту ж косметику чи хусточки, дзеркальце чи парфум. Тому перші улюблені жіночі аксесуари теж були схожі на мішечки, які спочатку нічим не відрізнялися від чоловічих. Вони були зручні для перенесення дрібних речей. Але час усе розставив на свої місця.

Перші шикарні жіночі сумочки

Час завжди змінює, тим більше, якщо це стосується жіночих аксесуарів. Звичайні гаманці, що проїлися, набридли вибагливим дамам і леді при дворі. Як завжди, хотілося чогось незвичайного та незвичайного.

Для того, щоб задовольнити примхи милих жінок, дизайнери того часу почали продумувати всі можливі варіанти. Сумочки-мішечки чи гаманці почали виконувати з різних матеріалів. На деяких із них почала з'являтися вишивка шовковими нитками. Деякі екземпляри вражали красою та переливом вишитого бісеру та дорогоцінного каміння, які не кожному були по кишені.

Так за допомогою сумочки можна було визначити статус дівчини. Чим дорожче вона виглядала через використані матеріали, тим вище був статус жінки. Відповідно, дешевшими варіантами користувалися бідняки та простолюдини.

Час і мода змінюється

А що ж сталося з чоловічими мішечками? Та все просто! Навіщо чоловікові зайва сумка, якщо в штанах з'явилися кишені. Саме в них тепер чоловіки тримали весь свій грошовий запас. Для них цей варіант був зручніший, ніж «тарабанитися» скрізь із мішечком на поясі. Не вірите? А ви проаналізуйте сучасних чоловіків. де вони тримають гроші? Звісно ж, у кишенях! Адже час іде, а звички – ndash; залишаються.

Сучасний світ та жіноча сумка

Жіноча сумка в сучасному світі – це не просто «перенесення» для жіночих дрібниць. Швидше, це улюблений аксесуар у жіночому гардеробі, який може доповнити та прикрасити будь-який образ. Незалежно від настрою, жіноча сумка може зробити вас в очах інших людей романтичною, діловою, розслабленою, приголомшливою та навіть авантюрною.

Зайшовши навіть у звичайнісінький магазин із жіночими сумками, можна розгубитися від такої кількості різноманітних моделей. Тепер дівчина може придбати собі і рюкзак для вечірніх прогулянок з друзями, і клатч для романтичної зустрічі, і сумку-півмісяць для доповнення ніжного образу, і плетені сумки або сумки-тоут для перенесення ділових документів. Все залишається на розсуд дівчини.

Де придбати жіночі сумки?

Якщо ви хочете порадувати себе новим жіночим аксесуаром, радимо заглянути в інтернет-магазин «Ksenia». Тут ви знайдете великий асортимент якісних сумок, які припадуть усім до душі. Виконані з якісних матеріалів, такі сумочки прослужать власниці не один рік і доповнюватимуть її образ, створюючи ефект королеви. Ви станете чарівною з улюбленим аксесуаром.

Звертайтеся до інтернет-магазину «Ksenia», і ми обов'язково заповнимо всі ваші побажання!

11.05.2022 14:23:35
0
608