Головний тренд жіночих сумок літа 2020 року - непересічність

Сумка - це той самий елемент гардеробу, який скаже, яка Ви стильна штучка. Але які сумки в тренді цього літа?

Модні тенденції сумок 2020 року

Цього літа в тренді жіночі сумки, націлені на урочистість, колірні палітри, розміри, форми і натуральність матеріалу. І ось кілька цікавих варіацій сумочок:

  • Стьобані. Класика, яка не старіє ніколи. Виглядають ефектно і дорого. Такі моделі сумок добре поєднуються з брючними костюмами, сукнями, а також джинсами.
  • З металевими елементами і пряжками. Пам'ятайте, такі шкіряні кошелечкі із застібками, з якими ходили ваші бабусі? Ось це тренд літа 2020. Правда, не вони самі, а збільшені варіації. Крім цього в тренді ще й великі пряжки, і, звичайно ж, ланцюжки.
  • Нестандартних розмірів. Йдеться про величезні сумки, в які можна помістити буквально все (до речі кажучи, дуже функціональна модель) або розміром з долоню.
  • Плетені. Мабуть, це самий модний тренд цього літа. У жаркий день підійдуть солома, рафія. А якщо надіти плаття світлих тонів і до нього сандалі, то титул королеви пляжу вам гарантований.

Варто пам'ятати також про колірну палітру і форму. Цього літа ви можете виглядати неперевершено з валізкою квадратної або прямокутної форми. А якщо у неї ще й яскрава пряжка, то від захоплених поглядів не буде відбою. Така модель буде відмінно поєднуватися з будь-яким повсякденним образом. Але краще тоді зупинитися на валізці спокійного відтінку, щоб не роздумувати над кольором блузки. Також до модних тенденцій літа 2020 відносяться жіночі сумки у формі плоского кола (але ні в якому разі не кулі) або циліндра.

Літо - це поря яскравих палітр. Так що, не роздумуючи зупиняйтеся на лимонних, смарагдових, синіх, помаранчевих палітрах. Фуксія також в моді, а ось темні тони залиште для холодного сезону.

шкіряна жіноча сумка 2020

Модні тенденції жіночих сумок, літо 2020 року - якому матеріалу віддати перевагу

Як вже говорилося, в тренді натуральні матеріали, такі як пряжа, рафія, солома, полотно, шкіра. Поєднання шкіри і полотна - це вже вічна класика. Сумка з таких фактур підійде і для званої вечері, і для розслабленої обстановки. А полотно натуральних палітр - ідеальне для літнього сезону.

Чисто шкіряні моделі також не виходять з моди. А якщо вони ще будуть з бамбуковими ручками - то ви будете виглядати просто чарівно. Також в 2020 в моді шкіряні сумки, декоровані бахромою.

А якщо вам прийдеться провести весь день на ногах, тоді сміливо зупиняйте свій вибір на яскравих і легких виїзних сумках. Є, до речі, і хороша альтернатива - солом'яна сумка-кошик.

2020 - це рік крайнощів

Тут мова йде про форму. Модні тенденції цього літа диктують носити або сумочки строго геометричних форм, або, навпаки, нестандартних.

Прямокутні і квадратні сумки виглядають елегантно, так що будете хизуватися як справжня леді. Маленькі сумочки круглих форм - дуже симпатичні. А ось якщо говорити про цікавий тренд 2020 року, то це сумки циліндричної форми. Виглядають незвично, однак фешенебельно. Сумки-півмісяці або круасани виглядають просто шикарно. А поєднувати їх можна з абсолютно будь-яким одягом.

модні жіночі сумки літо 2020

Говорячи про модні тенденції цього року не можна обійти стороною сумки-рюкзаки та поясні. Так що у вас є можливість відчути епоху хіпі.

Наймодніші колірні палітри

Такими однотонними варіаціями, як ніжно-бузкова, синя, неонова жовта, коралова, морквяна і рожева - справа не обмежується. Цим сезоном в тренді ще й різнопланові принти. Можна зупинитися на сумках в горошок, в смужку або клітинку, а можна у вінтажні квіти.

Так що, варіацій жіночих сумок, влітку 2020 маса, ну а ви обов'язково знайдете ту, що припаде вам до душі.

13.07.2020 12:33:17
0
987