Які трендові сумки в сезоні осінь-зима 2022-2023?

Не встигли модниці озирнутися, як на вулиці вже новий модний сезон. Тому варто переглянути модні тенденції щодо сумок. Адже, зазвичай, вони швидко змінюються. Тому наші експерти вирішили надати вам можливість познайомитись із 7 трендовими сумками на осінь-зиму 2022-2023.

Сумка-відро знову в моді

Сумка відро пішла в моду ще з 19 століття за назвою рідікюль. Але іноді вона ставала на піку модних тенденцій сучасності.

Так і цього сезону модницям варто звернути увагу на сумки-відра з натуральної шкіри, з глянцевим покриттям або з додаванням контрастних деталей.

Не забуваємо про легкі та яскраві клатчі

Іноді здається, що клатчі ніколи не вийдуть із моди, оскільки це зручні сумочки, в які можна поставити дрібні речі. Адже модні сезони змінюються так само, як і самі тренди, а ці жіночі аксесуари все також тримає передові позиції.

У цьому сезоні радимо звернути увагу на блискучі або кольорові жіночі аксесуари.

Так ви точно йтимете в ногу з модою!

Урожай сумки – новий погляд на моду

Хто сказав, що мода не повертається? Це можна помітити, простеживши нову тенденцію на ретро-стилі улюблених жіночих аксесуарів від відомих брендів. Те, що вважалося пережитком минулих епох, зараз стало на піку популярності. Як доказ, багато знаменитостей та інфлюенсорів почали доповнювати свої образи саме такими аксесуарами.

трендові сумки модні в сезоні осінь-зима 2022-2023

Півмісяць для дрібних речей

Сумочки, із силуетом півмісяця чи неповного пончика знову вривається в моду. Маленькі та делікатні жіночі аксесуари ідеально підкреслять вишуканість та романтичність будь-якого образу в холодну пору. 

Сумки великого розміру – порятунок для матусь

Мамам теж не варто переживати, адже світові дизайнери також ставлять ставку на сумки оверсайз. Вони ідеально підійдуть для тих, хто не тільки носить у улюбленому аксесуарі телефон, гаманець та ключі, а й дитячі речі, пляшечки із сумішшю, серветки та деякі покупки. Крім того, подібні аксесуари дуже зручні для бізнес-леді та студенток.

Сумочки з металевою фурнітурою

Як давно ми носили сумки із ланцюгами? Не повірите, але бренди від Chanel до Versace ввели у свої колекції жіночі аксесуари з додаванням фурнітури із важких металів знову. Так ланцюги стали модними і цього сезону!

Крафтові жіночі аксесуари – це тренд сезону

Що ж може бути унікальнішим і неповторнішим, ніж крафтові сумочки? Саме аксесуари handmade допоможуть удосконалити та підкреслити ваш індивідуальний стиль та модний смак в одязі та підборі особистого гардеробу. Так ідеально виглядатимуть в'язані та плетені ридикюлі, в які легко можна помістити всі необхідні речі.

Також не варто забувати про колірну гамму. Найкращим варіантом для таких аксесуарів будуть чорний, бежевий і коричневий. Це універсальні тони, що підійдуть під будь-який стиль одягу. Але якщо ви хочете виділитися, тоді використовуйте яскраві природні колірні рішення в осінньому стилі або кардинальніші варіанти - бірюзовий і рожевий.

Де можна придбати трендову сумочку на осінь-зиму 2022-2023?

Якщо ви хочете придбати новенький жіночий аксесуар, ну не знаєте де можна його купити в найкоротші терміни, тоді радимо скористатися вашим комп'ютером. Достатньо зайти в інтернет та знайти інтернет-магазин KSENIA. Тут можна ознайомитися з великим асортиментом модних сумок великих та маленьких розмірів, а також різних фасонів та кольорових гам. Так ви збережете свої нерви, сили та час. Достатньо відкрити каталог, переглянути всі варіанти, що вас цікавлять, і підібрати для себе ту модель, яка припаде вам до душі. Оформляючи замовлення, не забудьте залишити свої контактні дані, щоб наш менеджер міг з вами зв'язатися в найкоротший термін.

08.10.2022 18:37:13
0
559