Прибираємо головний біль чоловіків!

Що може бути гірше для чоловіків, ніж наближення свят – день святого Валентина та 8 березня? Мабуть, нічого. Адже перед цими днями вони починають старанно сушити собі голову. у пошуках нормального, на думку жінок, подарунка. Проігнорувати або подарувати звичайну листівку – замало. Швидше, це одразу призведе до розриву стосунків, ніж їх збереження. А дарувати дурниці теж не хочеться. Який подарунок все ж вибрати, щоб не помилитися? Про це ми поговоримо нижче.

Банальності вбивають

Хоч сучасні жінки вже давно емансиповані та незалежні, вони також чекають чудес і приємних несподіванок від своїх других половинок на свята. Дарувати прекрасній половині букет квітів і коробку цукерок – це те саме, що чоловікові шкарпетки. Звичайно, такий жест приємний, але він має й інші властивості: квіти незабаром зав'януть, а цукерки, можливо, того ж вечора з'їдеться.

Помилково думати, що подарунок для жінки – не головне. Якщо вона про це не говорить, це не означає, що її все влаштовує. Будь-якій дівчині хотілося б мати практичний, зручний подарунок, який зможе підкреслити її красу та прослужить тривалий період часу. І ми зараз не про сковорідку.

жіноча сумка з ремінцем

Йдеться про милих і всіх улюблених жіночих сумочок! Саме вони можуть скрасити сірі будні, надати прекрасній половині людства впевненості та наголосити на елегантності будь-якої леді.

Чому варто подарувати сумочку?

Існує кілька причин, чому чоловікові варто подарувати на свято сумочкусумочку. Наприклад:

  1. Якісна сумочка прослужить власниці тривалий період часу і не буде нав'язливим подарунком, на зразок подарованого радянського чайного сервізу, який хочеться або викинути, або сховати з очей геть;
  2. Цей подарунок буде працювати на вас, як «нагадувач». Щоразу, коли дівчина братиме до рук сумочку, вона згадуватиме про вас і про ваші почуття;
  3. Такий подарунок – універсальний та багатофункціональний. З ним хоч на фуршети, хоч на роботу можна ходити;
  4. В сумку завжди поміститися багато речей – від книг із зошитами для пар до невеликих покупок;
  5. Універсальна кольорова гама сумки завжди підійде під будь-який стиль та гардероб прекрасної леді.

Що варто врахувати при даруванні сумки?

Старі забобони вважають, що не завжди варто дарувати ридикюль, мовляв, так можна забрати удачу у людини. Насправді це не так. Якщо зробити все правильно, то у дівчини, навпаки, з'являться нові можливості для розвитку, фінансовий потік збільшиться, і вона отримає нові знання. Такий подарунок стане поштовхом у нове та захоплююче життя. Для цього потрібно:

  • Подарувати сумку із якісних матеріалів (в ідеалі, з натуральної шкіри). Чим дорожча сумка – тим буде успішніше життя власниці;
  • Перевірити підкладку і сам аксесуар на відсутність дефектів, адже вони є злиднями та конфліктними ситуаціями в житті;
  • Для того, щоб у дівчини «водилися» постійно гроші, не забудьте поставити їй у жіночий аксесуар кілька грошових купюр. В іншому випадку ви приречете її на безгрошів'я.

Де можна купити жіночу сумку?

Як усім відомо, перед святами всі магазини просто переповнені метушніми людьми, а полиці починають дуже швидко пустіти. Якщо ви не хочете відвідувати торгові центри та бігати від магазину до магазину, у пошуках якісного жіночого аксесуару, радимо скористатися смартфоном чи комп'ютером та зайти в інтернет-магазин «Ksenia». У нас ви знайдете широкий вибір ридикюлів, а також європейський сервіс, який допоможе підібрати відповідну модель для милих дам.

Звертайтеся у «Ksenia», і ви зможете здивувати свою половинку!

10.02.2023 10:48:17
0
395