Вибір сумки на літо

Сумка займає чільне місце серед величезної кількості жіночих «дрібниць», і, звичайно, будь-яка представниця прекрасної статі ніколи не хоче помилитися з підбором цієї важливої ​​деталі. В іншому випадку покупка так і пролежить на полиці без перспектив дочекатися зоряної години. Які відмінні риси літніх варіантів? Поговоримо про це нижче.

Для походу в магазин

У всьому різноманітті моделей, представлених на ринку, у шопера збереглися лідируючі позиції.

Навіть в тому випадку, коли сумка-мішок (інша назва) має великий розмір, це не виглядає таким несмаком. Таке рішення чудово підходить спортивним дівчатам, молодим мамам, бізнес-вумен. Універсальність крою дозволяє складати прекрасні поєднання з вільними міськими образами.

Практичність і зручність – Основні переваги шоперів. «День глобальних придбань» в суботу, часті покупки на всю сім'ю в супермаркетах по дорозі з офісу – даний вид сумки найкращий для подібного роду виходів.

жіночі сумки гуртом

Використання виробником галантерейної продукції Ксенія надійної, міцної фурнітури – замків, блискавок, люверсів, інших елементів наділяє товар такою важливою властивістю як довговічність. Вибір матеріалів і колірної гами не обмежений.

Прозорість – все напоказ

На піку моди протягом приблизно п'яти років. Модні дизайнери від Валентино, Селін, Шанель в цьому літньому сезоні запропонували саме такі варіації – відкривають оточуючим частину власного «внутрішнього світу».

Підходять жінкам, які віддають перевагу багатошаровому одягу в стилі casual, також будучи втіленням невимушеності і простоти. Якщо захотілося доповнити їх незвичайним аксесуаром, або екстравагантною прикрасою, або ж парою взуття в будь-якому стилі – то тут це буде найбільш доречно.

Чудово поєднується з сарафаном і яскравою тунікою. Сумка в формі папки або рюкзака – те, що потрібно любителькам джинсів і сорочок.

Однак є істотний нюанс, про який необхідно подумати заздалегідь – різниця між спеціально створеною обстановкою модного показу, де можуть демонструватися абсолютно будь-які речі, і до цього там ставляться мінімум з інтересом, а максимум – з подивом, і вулиця з випадковими перехожими, або ж громадський транспорт, де люди оцінюють зовнішній вигляд окремої людини безпосередньо, не обмежуючись рамками. Не всі морально готові витримати різку критику.

Але якщо все ж бажання «поєднувати непоєднуване» непереборне – існує ще один варіант. Можна скласти всі речі в маленьку звичайну сумочку, а потім помістити її в прозору сумку великих розмірів. Легка хитрість і подвійний тренд в одному флаконі.

Мода в квадраті

До речі, на тему подвійного тренда. Використання двох сумок відразу – в них можна помістити більшу кількість речей. До того ж, відчутно менший простір кожної дозволяє заощадити масу часу на пошуки потрібної речі. І красиво, і практично. «Винахід» незамінний в подорожах.

Сумка в плащі

Щось дійсно нове. Дизайнери на цей раз покрили звичайну сумку тканиною, схожою на плащ, що актуально для дорогих моделей в дощову погоду.

Таким чином, у дівчат, що стежать за тенденціями в світі моди не повинно виникнути проблем з вибором літньої сумки – є варіанти на будь-який смак.

05.05.2021 17:28:08
0
815