Жіночі аксесуари як засіб вираження індивідуальності

Жіночі аксесуари – це завершальна особливість унікального образу. Правильно підібраний аксесуар неодмінно стане основним елементом вашого зовнішнього вигляду. Різноманітні сумочки, шарфи, наші хустки, рукавички, капелюшки, ремені, ювелірні прикраси, біжутерія, шпильки, брошки, годинник – це все є головною складовою жіночого гардеробу. Важко уявити жінку, яка не має парочки — інший елегантні сумочки або рукавички. А якої ж неповторності надає представниці прекрасної статі оригінальний шарфик, пов'язаний на шиї, що майорить у такт легкого весняного вітерця. Що стосується зимового періоду, то і тут можна дозволити собі виділятися, на допомогу приходять жіночі шапочки: амбасадор, боярка, малахай, кубанка та ін. Про важливість присутності аксесуара в жіночому образі можна вести довгі дискусії, розмірковувати про красу тієї чи іншої дрібнички. Не дарма дизайнери у своїх колекціях одягу доповнюють кожен предмет оригінальною брошкою або екстравагантним капелюшком. Легендарна Коко Шанель говорила, що чим банальніша сукня або костюм, тим більше залишиться місця для самовираження у вигляді аксесуарів. Досконалість образу залежить від правильно підібраного аксесуара.

жіноча сумка з ремінцем

Для кожного стилю свій аксесуар

Будь-яку індивідуальність можна виділити і підкреслити аксесуаром, але для цього важливо дотримуватися стильових напрямків. Так, наприклад, стилягам кантрі варто віддавати перевагу аксесуарам із сировини, що застосовується у варіантах хендмейд, таким як сумки, шалі, пов'язки, браслети, підвіски. Не варто забувати про шкіряні пояси з перфорованим малюнком, фенечки на зап'ястях та ін.

Прихильникам класичного нестаріючого стилю дизайнери радять дотримуватися суворості у дрібницях. Розбавити її доречно буде ременем, сумочкою та рукавичками, виконаними в одному стилі.

Простіше кажучи, скільки стилів стільки та варіацій суміщення аксесуарів. Головне, не варто боятись експериментувати.

Як заповнити гардероб аксесуарами, при цьому не спустошивши гаманець

Будь-якій жінці завжди мало того, що вона має. А те, що стосується аксесуарів, то жінці їх катастрофічно не вистачає. Але як же дозволити собі купити річ, що сподобалася, не залишивши при цьому кругленьку суму? Тут на допомогу модницям приходять інтернет-магазини, покупка в яких залишить приємний осад.

Інтернет-магазин Ксенія - це якісні та різноманітні жіночі сумки оптом недорого та з доставкою по Україні. Також, можна придбати аксесуари в роздріб та по дропшиппінгу. Великий асортимент, який ви зможете одночасно бачити, вибравши модель, що сподобалася. Доступна ціна не завжди говорить про погану якість.

06.11.2021 15:11:04
0
941