Жіночі сумки через плече – це тренд чи так просто зручно?

Як часто ми помічаємо на вулиці дівчат із сумками через плече? Давайте подумаємо, це може бути студентка, яка поспішає додому після навчального дня, дівчина зі стаканчиком улюбленої кави, яка ходить із собачкою або дитиною, бізнес-леді, яка щойно уклала вигідну угоду і т. д. таких прикладів може бути велика кількість, Проте їх об'єднує зручна сумочка. Саме про неї сьогодні й йтиметься.

Натхнення з минулого

Як ви думаєте, від куди пішла сумка через плече? Вам вона нічого не нагадує? А якщо згадати відповідальних листоноші з минулого? Так, саме з тих часів сумка через плече починає своє існування. Тільки в ті роки вона мала інший, не дуже привабливий вигляд та дизайн.

У ті часи цей жіночий аксесуар був невиразним, великими, грубою прямокутною форми, з великою кишенею та ременем. Її застосовували лише для того, щоб рознести людям пошту та передати термінові телеграми.

жіноча сумка

Пізніше подібні сумки носили діти до школи, якщо у батьків не вистачало грошей на придбання рюкзака. Найголовніше, всі навчальні приналежності, книги та зошити чудово в ній поміщалися.

Сумка через плече в наш час

Сучасний світ надав сумці через плече цікавого дизайну та привабливості. Звісно, ​​у неї досі присутні основні ознаки «листоножки», до яких можна віднести:

  • Довгу ручку або ремінець;
  • Прямокутну форму;
  • Клапан нахльост.

Але найголовніше, що поєднує навіть найхитріші дизайни подібних жіночих аксесуарів – невимушений стиль та зручність. Вона точно не сковзне раптово з плеча в самий невідповідний момент.

Сумка через плече та її застосування

Сумку через плече або «листоношу» можна поєднувати із різними стилями одягу. Її навіть можна одягнути на світський раут. В даному випадку, важливе правильне поєднання. Наприклад, якщо одягнути маленьку класичну чорну сукню, до неї чудово підійде сумочка із золотим ланцюжком.

Романтичний образ також може доповнити цей аксесуар. Для цього чудово підійдуть акуратні, дрібненькі, ніжні сумочки прямокутної форми або форми «сідла». Зазвичай вони застібаються на маленьку блискавку або металеві пряжки.

А щоб спростити собі процес створення щоденного образу, варто до одягу тільки підібрати сумку «листоношу» в непомітних або пастельних тонах, помістити в неї все необхідне (косметичку, телефон, ключі, іноді блокнот для особистих записів), і можна підкорювати світ!

Чоловіки теж носять сумки «листоножки»?

Що ж казати, чоловіки теж не проти полегшити собі життя, тому із задоволенням носять сумки через плече. Звичайно, розміри чоловічих аксесуарів трохи відрізняються від жіночих, оскільки в такі сумки представники сильної половини людства можуть помістити не лише документи та особисте приладдя, а й кілька покупок.

Крім того, чоловіків приваблює велика кількість відділень та кишень, куди вони можуть «микати» свої «заначки» або дрібниці повсякденні дрібниці. Тому вони не проти носити ці сумки щодня, незалежно від мети (покупки, зустрічі, вечірні прогулянки або робота).

Де придбати якісну сумку через плече?

Якщо ви хочете придбати сумку через плече з якісних матеріалів, яка прослужить вам не один рік, радимо заглянути до нашого інтернет-магазину «Ksenia». Вам достатньо зв'язатися з нами за вказаними номерами, і ми залюбки допоможемо вам підібрати ідеальний варіант жіночого аксесуара.

Замовляйте улюблений аксесуар в інтернет-магазині «Ksenia», і ви станете чарівною!

31.05.2022 12:12:30
0
654