Жіночі сумки: «must have» мінімум сучасної дівчини

Без сумки сьогодні не вийде з будинку жодна дівчина. На навчання або в офіс, на прогулянку або зустріч з друзями, на вечірку або романтичне побачення: сумка потрібна для будь-яких випадків і заходів. Куди ж складати всі жіночі дрібниці, як не в сумку? Гаманець, косметичка, телефон, ключі та інші речі, без яких дівчині не обійтися, можна скласти саме в сумку. А ще сумочка - це завершальний штрих жіночого образу, що підкреслює особливий стиль своєї власниці і її настрій. Скільки має бути сумочок в жіночому гардеробі? В ідеалі їх повинно бути досить, щоб можна було експериментувати і створювати різні образи. Насправді ж існує певний «must have» мінімум цих аксесуарів, який слід мати на своєму розпорядженні кожній сучасній модниці.

Повсякденні сумки

Повсякденна сумка

На кожен день потрібна одна універсальна сумка, з якою можна «і в світ, і на бенкет». Вона повинна бути якісною, практичною і зручною. Для цієї мети ідеально підходять якісні текстильні або шкіряні сумки жіночі, які довго зберігають презентабельний вигляд навіть при активному використанні. Забарвлення такої сумки, як і її дизайн, повинне бути стримане, інакше вона швидко набридне вам. Важливо підібрати аксесуар, який би влаштовував вас своєю функціональністю і був зручним у використанні. Для повсякденних варіантів підходять сумки-тоут, міські рюкзаки, мішкоподібні сумки, «хобо» та інші місткі моделі середніх розмірів.

Ще одна сумка буде потрібною для таких заходів, як зустріч з подругами, прогулянка по місту, похід в кафе або кінотеатр, інше. Цю сумку також можна віднести до повсякденних, але головне її відмінність від попереднього варіанту - в розмірі. Для цієї мети можна вибрати сумки крос-боді, поясні сумки, клатчі на ланцюжку, сумки-чемоданчики або міні-рюкзаки жіночі. Сумка повинна забезпечувати максимум зручності, тому обов'язковим є варіант її носіння, при якому руки будуть залишатися вільними.

Сумка для роботи (навчання)

Діловій леді на роботі потрібно виглядати респектабельно, тому для офісу слід мати окрему сумку, яка буде відповідати вашому суворому образу. Ідеальний вибір - сумки зі шкіри, замші або якісної екошкіри. Забарвлення сумки повинне бути нейтральне, дизайн - лаконічним. Матеріал сумки і її фурнітура повинні бути якісними. В якості ділових аксесуарів можна вибрати сумки класичних фасонів - сумки сетчел, портфелі, сумки Келлі, клатчі-папки, саквояжі, ін.

Сумки для студентів повинні бути стильними та зручними, місткими і практичними. Можна вибрати моделі з якісного текстилю, екошкіри або шкіри натуральної. Серед молоді популярні сумки-месенджери, сумки-папки, міські рюкзаки-трансформери, сумки-тоут: вони достатньо функціональні і виглядають дуже стильно в молодіжних образах.

Сумочка вечірня

Сумочка вечірня

Для урочистих заходів, вечірок, походів в ресторан буде потрібно невелика сумочка, яка буде прикрашати жіночий образ і завершувати його. Існує багато моделей вечірніх сумочок - ридикюлі, клатчі, сумки-футляри, кисети, мінодьери, інш. Головне - мініатюрний розмір аксесуара. Урочиста сумочка може мати лаконічний дизайн або бути щедро прикрашеної стразами, пір'ям, паєтками, вишивкою, т.п. Класика вечірньої моди - універсальний лаковий клатч, який відмінно поєднується з різними образами.

Пляжна сумка

В спекотний сезон без літньої сумки для пляжу не обійтися. Навіть якщо ви не відвідуєте пляжі, все одно влітку вам буде необхідна легка сумка з текстилю, соломки або інших «літніх» матеріалів. Це може бути сумка-тоут, солом'яна сумка-кошик, сумка-мішок або модна сумка-відро. Дуже зручними є сумки-трансформери і в'язані сумки для пляжу. У будь-якому випадку в гардеробі слід мати як мінімум одну таку модель.

Сумка для покупок

Для походів по магазинах вам буде потрібна практична сумка-шопер. У містку модель можна покласти частину покупок, гаманець та особисті речі. Як сумки для шопінгу підходять: сумки-тоут, мішкоподібні сумки та інші об'ємні моделі простої форми і конструкції. Матеріалами таких сумок можуть служити: текстиль, екошкіра, шкіра.

Це лише мінімум сумок, який повинен бути в жіночому гардеробі. Крім того, бажано мати кілька універсальних сумочок різних фасонів і кольорів, які дозволять вам експериментувати з нарядами і стилями. Дуже важливо мати і улюблену сумочку «для душі», яка буде задавати настрій цільному образу. Нехай у вашому гардеробі буде багато сумочок!

11.12.2019 18:07:52
0
1453