Сумок багато не буває

В арсеналі будь-якої леді, дівчини і жінки завжди знаходяться сумки різних видів. Цей аксесуар займає особливе місце в жіночому гардеробі. Найактуальніший і поширений предмет, який відрізняється яскравістю. До підбору сумки кожна жінка підходить з особливою увагою та ентузіазмом. Однак ніколи вибір сумки не призводить до єдиного екземпляру. У жіночому гардеробі завжди знаходяться кілька моделей сумок.

Різновиди жіночих сумок

Налічується величезна кількість різновидів і моделей сумок. Неможливо перелічити абсолютно всі, так як їх кількість просто не злічити. Однак варто зазначити, що сумку обов'язково підбирають особливо ретельно. Вона повинна відповідати образу, порі року і події, на яку її варто взяти з собою.

Далі Ви дізнаєтеся якими найпоширенішими вважаються жіночі сумки.

які жіночі сумочки вважаються найпоширенішими

Рюкзак

Це місткий і об'ємний вид сумки, який носиться на обох плечах за спиною. Дуже зручний для пересування на неблизькі відстані. Тяжкість наповненого рюкзака розподіляється на обидва плеча, що дозволяє зберігати правильну поставу. Саме цей аспект став вирішальним при поширенні цього типу серед школярів, студентів, мандрівників і спортсменів. Також рюкзаки стали дуже популярні серед молодих матусь, для яких дуже важливо завжди мати обидві руки вільними.

Шопер

Ця сумка спочатку задумувалась як сумка для походу за покупками. М'яка сумка квадратної форми з ручками. Це дозволяє повісити її на плече або ж просто нести в руках. В сьогоденні така сумка дуже популярна і підлітки часто вибирають цей вид для повсякденного носіння.

Клатч

Мініатюрна сумочка призначена для урочистих випадків. Залежно від оформлення відмінно поєднується з шикарною вечірньою сукнею. Прекрасне рішення для походу на звану вечерю або світську вечірку. Завдяки такій сумці є можливість підкреслити індивідуальність і романтичність. Не відрізняється місткістю, але з легкістю помістить в себе невеличке дзеркальце, мобільний телефон, губну помаду і банківську картку. Сучасні моделі оснащені легкими ремінцями або ланцюжками. При необхідності можна повісити клач на плече і звільнити руки.

Поясна сумка

Ця сумка є сучасним трендом в світі сумок. Носиться на талії або по лінії стегна. Прикріплюється ременем за допомогою карабіна. Її вважають за краще для носіння сучасні модниці не залежно від пори року. У прохолодну погоду можна одягнути як на верхній одяг, так і під нього. Дозволяє носити всі цінні речі при собі, залишаючи вільними руки. Існують різні варіанти виконання. Зустрічаються класичні шкіряні, м'які і спортивні, навіть жорсткі. Дуже добре підходить для продавців.

Сумка через плече

Носить назву Кроссбоді і носиться навскіс через плече. Сумка невеликих розмірів, може мати абсолютно різноманітні форми. Існують як м'які, так і жорсткі моделі. Досить актуальна модель і користується великим попитом. Дуже зручна тим, що руки завжди залишаються вільними.

Незалежно від того, наскільки багато має жінка сумок, ніколи не буде зайвою ще одна. Ну або декілька.

01.12.2020 23:48:03
0
1320