Жіночі літні сумочки 2021 року: модні кольори і фасони

Літо 2021 обіцяє бути яскравим, жарким, різнобарвним. Дизайнери, як зазвичай, пропонують безліч цікавих ідей як в стилях одягу, так і серед аксесуарів. Мабуть, найважливішим аксесуаром є жіноча сумочка, яка повинна гармонійно поєднувати стиль і практичність. У літньому сезоні модницям надається широкий асортимент сумок, різних за кольором, фактурі, розмірами. Модними залишаються клатчі, портфелі, ретро-сумки і сумки-барила.

Моделі і фасони

Сумки-клатчі є, мабуть, самими маленькими, хоча і дуже місткими. Останнім часом дизайнери відійшли від стандартних розмірів і пропонують сумки-клатчі майже таких розмірів, як і господарська сумка. Завдяки своїй універсальності, ця річ буде супроводжувати і на торжестві, і на роботі, відмінність полягає в стилі і оформленні. У діловій ситуації доречна буде сумка-клатч в більш стриманому стилі: мінімум прикрас і класичний неяскравий колір. Вироби яскравих кольорів з бісерними прикрасами, неординарні по стилю стануть незамінним аксесуаром в урочистій обстановці. Елегантність клатча доповнюється золотими або срібними застібками, іншими елементами декору.

жіноча сумка на літо 2021

Сумка-портфель - невід'ємна частина бізнес-леді і ділової жінки. Оскільки це сумка ділового стилю, то вона не дуже велика і обов'язково шкіряна, доповнена багатьма відділеннями і кишенями. У минулих сезонах портфелі були непомітних кольорів, зараз дизайнери пропонують носити портфелі різних і яскравих кольорів. Головне у виборі кольору сумки - гармонія з одягом.

Найбагатшими в колірному рішенні, в декорі, в несумісності фактур вважаються в літньому сезоні сумки-барила. Модними будуть моделі маленькі і великі, яскравих і пастельних тонів. Декор використовується з бісеру, каменів, ремінців, кишень. Особливу популярність матимуть сумки-барила, декоровані елементами батику, вишивки, аплікації.

Стиль ретро не йде з модної арени. Ретро-сумки на піку моди в 2021 році. Хітом сезону будуть вироби з м'якого матеріалу з однією ручкою. Також актуальними будуть жорсткі плоскі сумки з короткими ручками і невеликих розмірів.

Матеріали та тканини

Особливістю літнього сезону буде поєднання матеріалів, які зазвичай не використовуються разом: хутро і тонке мереживо, шкіра і замшеві тканини. Такі сміливі поєднання фактур пропонує бельгійський дизайнер Дріс Ван Нотен. Конструюючи свої сумки, Дріс Ван Нотен декорує їх етнічними орнаментами і мотивами, використовуючи при цьому яскраві кольори.

Шкіряні сумки в моді в кожному сезоні. Але літо 2021 року популяризує натуральну шкіру рептилій або матеріали, що імітують таку шкіру. Актуальними будуть сумки з крокодилячої шкіри. Натуральні шкіряні сумки, представлені відомими будинками моди, - дорогі, тому мати модну сумку можна з матеріалу, що імітує шкіру крокодила або королівського пітона. Це дешевше, але так само модно.

Дивно, але хутряні сумки будуть модними влітку. Дизайнери застосовують штучне і натуральне хутро, поєднують різнофактурні матеріали і хутряні деталі. Не виходить з моди практична повсть і сумки в стилі печворк, тобто зшиті з різних за розміром, кольором, фактурі клаптиків. Ретро-стиль рекомендує твідові сумки, які були дуже популярні в 70-і роки.

Кольорове рішення

У всі сезони моди класичний чорний і білий колір і їх комбінації були і залишаються актуальними. Не можна не згадати нейтральний сірий колір і його відтінки. У 2021 році в моді коричневий і шоколадний кольори холодних і теплих тонів. Популярним буде поєднання яскравих кольорів, наприклад, червоного і зеленого, червоного і синього, жовтого і зеленого і т.д. Фаворитом буде синій у поєднанні з іншими яскравими і пастельними тонами. Комбінування різних кольорів вважається універсальним, оскільки легше підібрати різнокольорову сумку до кількох нарядів. Крім того, будуть модними сумки з різними принтами, в клітку і малюнком «гусячі лапки».

Приділіть увагу модним тенденціям літнього сезону 2021, зробіть правильний висновок і підкресліть свій імідж красивим і унікальним аксесуаром - сумкою. Не забувайте: вона повинна бути не тільки модною, але і практичною. До того ж в гардеробі кожної жінки має бути кілька сумок. Не можна з однією і тією ж ходити за покупками, в ресторан, на роботу і на офіційний прийом. З точки зору кольору, слід придбати сумки універсальних кольорів, які підходять до будь-якого одягу, і сумки, що поєднують кілька кольорів, які можна носити з різними нарядами.

06.05.2021 14:13:28
0
850